ADÓklub Online 2017 Alcor Access táblagéppel

Az ADÓklub Online csomagban online folyóiratok, internetes kérdés-válasz szolgáltatás és az ado.hu prémium tartalmai szolgáltatják a legfrissebb szakmai információkat.

+ Alcor Access táblagép – hogy Ön online tartalmainkat bárhol olvashassa!

A csomag megrendelésével szolgáltatásainkhoz a listaárhoz képest nettó 57 950 Ft kedvezménnyel juthat hozzá.

Az ADÓklub Online 2017 Alcore Access táblagéppel csomagot kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk.

Az ADÓklub Online 2017 csomag további változata:

Kreditpont-információ:

2016-ra 2 mérlegképes kreditpont számolható el!

Részletes kreditpont információk:

Kiadványok:

A csomagban található szaklapok mindegyike 2 mérlegképes könyvelői kreditpontot ér. Továbbképzési évenként a továbbképzésre kötelezett kiadvány vásárlásával legfeljebb 2 kreditpontot számíthat be a továbbképzés teljesítésébe. Egy kiadvány egy példányának előfizetése után legfeljebb három könyvelő kérheti kreditpont elszámolását. Előfizetések esetében a kreditpont-elszámolhatóság feltétele a fél éves minimális előfizetési időszak, valamint hogy a kiadvány vásárlásáról szóló számla kiállítása az elszámolhatósági időszakon belül történjen meg (2016. január 1. – december 31.). A kiadvány megvásárlásáért adható kreditpont elszámolását a továbbképzésre kötelezett a számlamásolat és egy nyilatkozat benyújtásával kérheti a kiadvany@ngm.gov.hu e-mail címen. A beadvány formailag kötetlen, azonban az NGM Pénzügyi Szakképzés című portálján található egy ajánlott nyilatkozatminta (www.penzugyiszakkepzes.kormany.hu/nyilatkozat). E nyilatkozatnak tartalmaznia kell a kiadványt felhasználó, továbbképzésre kötelezett könyvelő/k nevét és regisztrációs számát.Hozzáféréssel kapcsolatos információk:

Az Adóklub Online csomaggal január 1-jétől egy hozzáférés engedélyezett. Egyidejűleg azonos jelszóval és felhasználónévvel egy ügyfelünk használhatja szolgáltatásunkat. További hozzáférések kedvezményes vásárlásával kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat/értékesítési képviselőnket!

CSOMAGELEMEK:

Listaár:
117 940 Ft + áfa (149 784 Ft)
Kedvezményes csomagár:
59 990 Ft + áfa (76 187 Ft)
Megtakarítás:
nettó 57 950 Ft
A kedvezmény mértéke:
49%