ADÓklub Prémium 2017

Prémium csomagunkban minden adózási és számvitel termékünk és szolgáltatásunk megtalálható. Ha a jól megszokott Adó és Adó-kódex szaklapot lapozná, vagy ha számviteli problémája van, esetleg kérdezni szeretne, és szakértő állásfoglalására van szüksége, vagy vizuális típus és szeretné látni a jogszabályokat folyamatukban, mindenre megoldást ad legteljesebb csomagunk! A csomag megrendelésével szolgáltatásainkhoz a listaárhoz képest nettó 149 830 Ft kedvezménnyel juthat hozzá.

ÚJDONSÁG! - A csomag kiegészült a Céginfó.hu szolgáltatással, tartalmazza a Céginfó alap és az Ön tevékenységéhez leginkább illeszkedő – pénzügyi modult!

Az ADÓklub Prémium 2017 csomagot közepes és nagyvállalatoknak ajánljuk.

Az ADÓklub Prémium 2017 csomag további változatai:

Kreditpont-információ:

2016-ra 2 mérlegképes kreditpont számolható el!

Részletes kreditpont információk:

Kiadványok:

A csomagban található szaklapok mindegyike 2 mérlegképes könyvelői kreditpontot ér. Továbbképzési évenként a továbbképzésre kötelezett kiadvány vásárlásával legfeljebb 2 kreditpontot számíthat be a továbbképzés teljesítésébe. Egy kiadvány egy példányának előfizetése után legfeljebb három könyvelő kérheti kreditpont elszámolását. Előfizetések esetében a kreditpont-elszámolhatóság feltétele a fél éves minimális előfizetési időszak, valamint hogy a kiadvány vásárlásáról szóló számla kiállítása az elszámolhatósági időszakon belül történjen meg (2016. január 1. – december 31.). A kiadvány megvásárlásáért adható kreditpont elszámolását a továbbképzésre kötelezett a számlamásolat és egy nyilatkozat benyújtásával kérheti a kiadvany@ngm.gov.hu e-mail címen. A beadvány formailag kötetlen, azonban az NGM Pénzügyi Szakképzés című portálján található egy ajánlott nyilatkozatminta (www.penzugyiszakkepzes.kormany.hu/nyilatkozat). E nyilatkozatnak tartalmaznia kell a kiadványt felhasználó, továbbképzésre kötelezett könyvelő/k nevét és regisztrációs számát.CSOMAGELEMEK:

Listaár:
309 820 Ft + áfa (365 102 Ft)
Kedvezményes csomagár:
159 990 Ft + áfa (183 872 Ft)
Megtakarítás:
nettó 149 830 Ft
A kedvezmény mértéke:
48%