• Az Audit SK Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. 1996. novemberében alakult. 1997. januártól állunk partnereink rendelkezésére. Főprofilunk könyvvizsgálat, de a felmerült igényekre tekintettel több éve - többek között - közjegyzők, ügyvédek, orvosok és kereskedők részére könyvelést is végzünk.

  Törekszünk arra, hogy a könyvvizsgálat során nemcsak a megrendelővel, hanem annak könyvelését ellátó munkatársával is a folyamatos, segítőkész együttműködést kialakítsuk. Hiszen valljuk, tapasztaljuk, hogy ezzel nagymértékben elősegíthető a vállalkozó működése, sőt fejlődése is. Mind a könyvvizsgálat, mind a könyvelési feladataink ellátása során természetesnek tartjuk a tanácsadást, az nálunk nem minősül külön üzleti tevékenységnek partnereink részére.

  Úgy érezzük, hogy munkánk minőségét bizonyítja az a tény, miszerint Társaságunknak alakulásától, szinte évről évre nő megbízóinak a száma, melyet természetesen többségében már meglévő partnereink ajánlásának köszönhetünk.

  Az Audit SK Kft. Szükség esetén nemcsak alkalmazottjaival, hanem alvállalkozók bevonásával teljesíti megbízásának ellátását, melyért felelősséget úgy vállal, mintha azt saját maga végezte volna. Mind a vezetőség, mind az alkalmazottak rendszeresen részt vesznek - túl a törvényben előírt kötelező - továbbképzéseken.

  Mind maga a Társaság, mind a könyvvizsgáló rendelkezik felelősség biztosítással.

  A Társaság ügyvezetői feladatait, szakmai irányítását az alakulástól
  Kácsorné Surányi Éva okleveles könyvvizsgáló látja el.

« Vissza a Cégnévsor főoldalra

Az irányítópulton gyorsan elérhetőek az új funkciók Irányítópult

Az ado.hu új funkciói itt elérhetőek az Ön számára, a megjelenéshez kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be!

Megközelítés

Budapest 1081 Fiumei út 14

1081 Budapest, Fiumei út 14

1108 Budapest, Fiumei út 14 http://konyveloakeletinel.hu/kapcsolat/

Kapcsolatfelvétel

Cégünk legfrissebb hírei

A törvényi változás miatt lehet, hogy Önnek is módoítania kell a cégbejegyzését

Tisztel Ügyvezető Úr/Asszony! A cégnyilvánosságról, a bírósági cégeljárásról és a végelszámolásról szóló 2006. évi V. törvény változásai miatt 2013 január 1-től a cégkivonatnak összhangban kell lennie a következő törvényi rendelkezésekkel: 129. § (1) ... azon cégek, melyeknek cégneve vagy rövidített neve nem felel meg a 3. § (5) bekezdésben vagy a 4. § (3) bekezdésben foglalt előírásnak, a cégjegyzékben vezetett adataik első változásakor, ennek hiányában legkésőbb 2013. február 1. napjáig kötelesek cégnevük megváltoztatására. (2) ... azon cégek, melyek a 7. § (4) bekezdése alapján nem csatoltak be a székhely-, telephely- és fióktelep használat jogcímét igazoló okiratot, a cégjegyzékben vezetett adataik első változásakor, ennek hiányában legkésőbb 2013. február 1. napjáig kötelesek azt a cégbíróságnak benyújtani. (3) A cég képviseletére jogosultak adóazonosító jelének vagy adószámának bejegyzését... Amennyiben az Ön cége érintett ebben az ügyben, abban az esetben ezúton szeretném felhívni a figyelmét, hogy a szükséges intézkedéseket határidőig megtenni szíveskedjen. Tisztelettel! Kácsorné Surányi Éva