« Vissza a kérdés-válasz főoldalra

Ez a válasz több mint egy éve került publikálásra. A válaszban szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Schöffer Éva
Kérdező

Schöffer Éva | 2012. május 4. 23:38

Önkéntes segítő bejelentése | Adózás rendje

Civil szervezet számára ingyenesen több önkéntes segítő dolgozik. Számukra útiköltségük kerülne kifizetésre, kiküldetési rendelvény alapján.

Be kell-e jelenteni bármiféle módon az önkéntes segítőt a NAV felé, amikor megkezdi önkéntes munkáját? Van-e bármiféle egyéb bejelentési, adatszolgáltatási kötelezettség?
Szakértő

Veres László | 2012. május 6. 17:37

Válasz

Tisztelt Látogatónk! A válasz csak előfizetőink számára érhető el!

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük lépjen be felhasználói nevével és jelszavával, ellenkező esetben tájékozódjon kedvező előfizetési lehetőségeinkről!

Az alábbi csomagokkal előfizethet erre a tartalomra

Kattintson további termékeink és szolgáltatásaink listájához!

Miért jó a kérdés-válasz?

Adózási, számviteli és társadalombiztosítási témában kérdezhet elismert szakértőinktől, akik 5 munkanapon belül szakmai választ biztosítanak.

Szakértőink

Újdonságok

 • óra

  Három munkanap-áthelyezést tervez 2015-re a nemzetgazdasági minisztérium.

 • utazas

  Meghatározó a jelentősége a turizmus ágazatnak a világgazdaságban a Turisztikai Világszervezet számai alapján.

 • bilincs

  160 millió forint adót csaltak el, 5 gyanúsítottat vettek őrizetbe, közülük 3 gyanúsítottat a bíróság előzetes letartóztatásba is helyezett.

 • munkaerőkölcsönzés infografika

  A szereplők és a kölcsönbe adottak számát, illetve az elért bevételt tekintve is érdemben nőtt 2013-ban a hazai munkaerő-kölcsönzési szektor. A fő célpont a belföldi piac, s azon belül a feldolgozóipar. Az InfoTandem heti infografikája.

 • Akropolisz

  Az athéni Akropoliszt két és fél ezer éve kezdték építeni az athéniak. Márványból! Az építkezés költségei óriásiak voltak. Viszont ezeket a költségeket a többi görög városállamtól beszedett adóból finanszírozták az athéniak. Az Akropolisz még romjaiban is fenséges épületegyüttese az ókori világ egyik csodája (ha nem is tartozik a „hétbe”), és igen, felépítésének nagyon is van adótörténeti háttere.

Szaklap ajánló

Bejelentkezés

bejelentkezés