Új szolgáltatások az ado.hu-n

 • Értesítő a rovat cikkeiről

Oldalunkon mától új funkciókkal várjuk kedves látogatóinkat. Regisztrált felhasználóink számára díjmentes értesítő rendszert vezettünk be, melynek segítségével gyorsan és egyszerűen tájékozódhat szaklap megjelenéseinkről, az Önt érdeklő friss cikkekről, valamint kényelmesebbé tettük szolgáltatásaink használatát.

Az értesítő rendszer aktiválása

Az értesítő rendszer aktiválásához felhasználóneve és jelszava megadásával lépjen be az oldalra.

Amennyiben korábban már regisztrált kiadónknál, az akkor megadott felhasználónévvel és jelszóval tud bejelentkezni.

Ha korábban még nem regisztrált,  kérjük, az értesítő funkciók bekapcsolásához végezze el a regisztrációt. A regisztráció során megadott e-mail címére küldjük majd új cikkeinkről és szaklapjaink friss megjelenéseiről szóló üzeneteinket.

Belépést követően minden esetben bekapcsol az Értesítő rendszer interaktív bemutatója és az egérmutatót a megismerni kívánt menüpont fölé mozgatva egy rövid, pár soros leírás jelenik meg az új modul működéséről.

Minden szolgáltatási és előfizetési információ egy helyen, az Irányítópulton

Oldalunk bal felső harmadában kapott helyet a ki- és bekapcsolható Irányítópult, amelyben könnyen áttekinthető az új funkciókkal kapcsolatos összes információ. Látható, hogy az adott értesítő szolgáltatás aktív vagy inaktív, az egyes címekre kattintva pedig azonnal a beállítási lehetőségekhez juthatunk (amely menüpontok egyébként a profiloldalon kerültek elhelyezésre).

adó irányítópult

Részletes beállítási lehetőségek az Ön profiloldalán

A felhasználói profiloldal Értesítéseim menüpontjában állíthatóak be a napi értesítő üzenetek pontos paraméterei. Külön menüpontot kapott a Kérdés-válasz szolgáltatás, ahol mostantól az előfizetők és az előfizetéssel nem rendelkezők egyaránt igényelhetnek értesítéseket. Az Előfizetéseim menüpontban minden információ megtalálható az igénybe vett fizetős szolgáltatásokról, a megvásárolt szaklapok elérhetőségéről.

Adó profilom

Értesítő szolgáltatások mindenkinek

Amennyiben naponta szeretne értesülni legfrissebb cikkeinkről, az Értesítéseim menüpontban automatikus e-mail üzeneteket állíthat be, melyeket rendszerünk minden nap elküld Önnek. Kérhet értesítést adott rovatokban megjelenő cikkekről, figyelhet bizonyos címkékkel ellátott írásokat vagy a még jobb szűrés érdekében kombinálhatja a két opciót. Ha például Önt az Adó rovatban megjelent, reklámadóval kapcsolatos anyagok érdeklik, jelölje ki a rovatot és a megfelelő címkét. Kérhet értesítést prémium cikkeinkről is, így előfizetőként azonnal megtekintheti az értékes tartalmat, ha pedig még nem fizetett elő a szolgáltatásra, könnyedén ellenőrizheti, érdemes-e beruháznia prémium anyagaink eléréséhez.

Ado értesítők1

A Wolters Kluwer Kft. által kiadott adózási és számviteli témájú szaklapok az ado.hu oldalon is elérhetőek. Az új funkció segítségével lapszámaink megjelenését kényelmesen nyomon követheti, ha  az Értesítéseim menü Szaklapértesítő moduljában kijelöli az Önt érdeklő lapot. Ezt követően a friss szaklapszámokról levélben fogjuk értesíteni.

Adó értesítők2

Kérdés-válasz szolgáltatás, még kényelmesebb használat

Népszerű szakértői szolgáltatásunk is új funkcióval bővült. Mostantól minden látogatónk értesítést kérhet egy adott témában feltett és megválaszolt kérdésekről, így bárki könnyen eldöntheti, előfizet-e a válasz megtekintéséhez szükséges adatbázis hozzáférésre. A korábbi, szintén díjmenetes egyedi értesítő funkció  – mellyel ügyfeleink nyomon tudják követni, hogy az adott kérdésre a szakértő mikor válaszol – mostantól a profil oldal Kérdés-válasz menüjében érhető el. Amíg a szakértői válasz meg nem érkezik, a figyelt kérdés szürke színű és „Még nem érkezett válasz…” szöveggel van megjelölve.

Adó kérdés-válasz

Azonnal elérhető szaklapmegjelenések

Az új szolgáltatásaink keretében ezentúl nem előfizető látogatóink is hozzáférhetnek az Adó szaklap, az Adó-kódex, a Számviteli Tanácsadó és az Áfa-kalauz egyes lapszámaihoz. Amennyiben nem rendelte meg valamelyik lap előfizetését, de fontos vagy érdekes cikkeket fedez fel az új számban, pár kattintással megvásárolhatja azt és a megrendelés után azonnal hozzáfér az írásokhoz. Ez a típusú vásárlás az laparchívumhoz nem enged hozzáférést, de a 2014-es év bármelyik megjelenése megvásárolható.

Adó szaklapok vásárlás

Reméljük, az új funkciók bevezetésével látogatóink és ügyfeleink még könnyebben és gyorsabban tudnak eligazodni az adózási és számviteli információk tengerében. Amennyiben az új szolgáltatásokról többet szeretne tudni, írjon nekünk az info@wolterskluwer.hu e-mail címre. Várjuk észrevételeik, javaslataikat is!

 

 • Értesítő a rovat cikkeiről
Az irányítópulton gyorsan elérhetőek az új funkciók Irányítópult

Az ado.hu új funkciói itt elérhetőek az Ön számára, a megjelenéshez kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be!

Újdonságok

 • Google

  Rekordösszegű, 4,34 milliárd eurós (nagyjából 1400 milliárd forint) büntetést szabott ki a Google-re szerdán az Európai Bizottság, amiért az amerikai internetes óriásvállalat visszaélt erőfölényével az Android operációs rendszert használó okostelefonokon és tableteken.

 • ügynök

  Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy mi alapján dönti el az adóhatóság, hogy mely társaságoknál, magánszemélyeknél végez ellenőrzést. A közérdekű bejelentések nyomán indult eljárások száma elenyésző, mára a NAV komplex kockázatelemzési és kiválasztási rendszerének folyamatai a meghatározóak e kérdésben.

 • pénz

  Vádat emeltek ötven ember ellen, mert egy számlázási láncon keresztül több mint négymilliárd forint adót csaltak el – közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

 • benzin

  A Mol bruttó 2 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát.

 • tárgyalóterem, új polgári perrendtartás

  Az esetek nagy részében a munkavállaló akkor indít pert a munkáltatójával szemben, ha a munkaviszony már véget ért. Nincs azonban akadálya, hogy a munkavállaló egy fennálló munkaviszony mellett vitassa a foglalkoztatása jogszerűségét. Ez önmagában semmilyen kötelezettségszegést nem jelent a munkavállaló részéről, noha kétségkívül kényes helyzetet eredményez.