Adóellenőrök járják hétvégén a piacokat Fejérben


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Friss hírek kerültek fel a NAV adótraffipax oldalára.


A NAV Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatóságának szakemberei a hétvégén (március 23. és 25. között) kiemelten vizsgálják a megyében működő piacokat. Az adóellenőrök vizsgálják a nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az áruk eredetét.

[htmlbox felteteles_adomegallapitas]

A NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2018. március 24-én fokozott ellenőrzéseket végeznek a győri vendéglátó- és éjszakai szórakozóhelyeken. Az ellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését és a foglalkoztatottak bejelentését is.

További figyelmeztetések is elolvashatók a NAV adótraffipax oldalán.Kapcsolódó cikkek

2022. január 18.

MyNAV felülettel újult meg az adóhivatal honlapja

A hétvégén debütált a NAV új információs, illetve online ügyintézésre is alkalmas portálja, amely a magánszemélyek és a szakmabeliek számára is új megoldásokat kínál – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

2022. január 18.

Adatszolgáltatás: 2022-ben a határidő január 20.

A gyermeket nevelők adóvisszatérítés-előlegének február 15-éig törtémő kiutalása érdekében a veszélyhelyzettel összefüggő egyes szabályozási kérdésekről szóló 2021. évi CXXX. törvény 37. §-a az adózással összefüggő adatszolgáltatásra kötelezett kifizetők és más személyek számára egyszeri alkalommal január 31-énél korábban, 2022. január 20-áig írja elő az adatszolgáltatás teljesítésének határidejét.