Adóellenőrök járják hétvégén a piacokat Fejérben

Szerző: Ado Online
Dátum: 2018. március 21.
Rovat:

Friss hírek kerültek fel a NAV adótraffipax oldalára.


A NAV Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatóságának szakemberei a hétvégén (március 23. és 25. között) kiemelten vizsgálják a megyében működő piacokat. Az adóellenőrök vizsgálják a nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az áruk eredetét.

[htmlbox felteteles_adomegallapitas]

A NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2018. március 24-én fokozott ellenőrzéseket végeznek a győri vendéglátó- és éjszakai szórakozóhelyeken. Az ellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését és a foglalkoztatottak bejelentését is.

További figyelmeztetések is elolvashatók a NAV adótraffipax oldalán.


Kapcsolódó cikkek:


Nincs még minden veszve – Cafeteria 2019
2018. szeptember 25.

Nincs még minden veszve – Cafeteria 2019

Az évközi változások jelentősen megnyirbálják a cafeteriarendszer lehetőségeit 2019 januárjától. Egyfelől a vállalatok érdeke áttekinteni, hogy a közterhekkel együtt milyen cafeteriastruktúrát érdemes kialakítani jövőre, másrészt mi az, ami valóban fontos a munkavállalók számára és ezeket a lehetőségeket hogyan tudja a társaság a cafeteriában, vagy ezen kívül biztosítani.

Nagyot nőttek az adóbevételek
2018. szeptember 24.

Nagyot nőttek az adóbevételek

Áfából és személyi jövedelemadóból mintegy 170 milliárd forinttal több bevételt számoltak el, mint 2017 első nyolc hónapjában.

Marad 120 forint a benzin jövedéki adója
2018. szeptember 24.

Marad 120 forint a benzin jövedéki adója

Nem változik októbertől az üzemanyagok jövedéki adója, mivel az adóhatóság által vizsgált időszakban 50 dollár fölött maradt az ásványolaj Brent napi jegyzések alapján meghatározott hordónkénti átlagára.