Adóellenőröket toboroz az APEH


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csütörtökön pályázatot hirdetett az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal Kiemelt Adózók Igazgatósága adóellenőri munkakör betöltésére. Az APEH honlapján olvasható információk szerint a revizoroknak az ország egész területén kell majd ellenőrzéseket végezniük.

A pályázati kiírás szerint az ideális jelölt fővárosi, vagy Pest megyei lakhellyel, legalább 3 éves szakmai gyakorlattal és szakirányú egyetemi, illetve főiskolai végzettséggel rendelkezik. Pályázni a közzétételtől számított 15 napig lehet.

Forrás: PrivátBankárKapcsolódó cikkek

2022. június 24.

Hamisított órákra csapott le a NAV

Több mint hétmillió forint értékben órát és csaknem egymillió forint értékben cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy furgonban az M1-es autópálya Komárom-Esztergom megyei szakaszán.

2022. június 24.

Jönnek az ispánok – a középkor feltámadása?

A Kormány képviseletében Varga Mihály pénzügyminiszter benyújtotta az Országgyűlésnek Magyarország 2023. évi központi költségvetésének megalapozásáról szóló törvényjavaslatot. Az előterjesztés számos törvényben a kormánymegbízottról főispánra módosítja a kormányzat megyei elöljáróinak megnevezését. Kérdés, hogy valóban csak elnevezésbeli változásról van-e szó, vagy egy új kormányzati stílusról.