Áruhitel: továbbra is vezet a Magyar Cetelem


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelállománya 13 százalékkal nőtt 2006-ban, az adózás előtti eredmény 3,48 milliárd forint volt – közölte lapunkkal a hitelintézet.

A bank az eredeti piacán, az áruhitelezés terén a jelentős konkurenciaharc ellenére továbbra is őrzi vezető szerepét: már több mint 1,3 millió kölcsönhöz biztosítottak hozzáférést az ügyfelek számára. Ebben a hitelintézet szerint a hagyományos nagy partnerekkel való együttműködés mellett a bútor-, a barkács- és a robogópiacon elért eredmények szintén jelentős szerepet játszottak.

Forrás: VilággazdaságKapcsolódó cikkek

2022. június 24.

Hamisított órákra csapott le a NAV

Több mint hétmillió forint értékben órát és csaknem egymillió forint értékben cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy furgonban az M1-es autópálya Komárom-Esztergom megyei szakaszán.

2022. június 24.

Jönnek az ispánok – a középkor feltámadása?

A Kormány képviseletében Varga Mihály pénzügyminiszter benyújtotta az Országgyűlésnek Magyarország 2023. évi központi költségvetésének megalapozásáról szóló törvényjavaslatot. Az előterjesztés számos törvényben a kormánymegbízottról főispánra módosítja a kormányzat megyei elöljáróinak megnevezését. Kérdés, hogy valóban csak elnevezésbeli változásról van-e szó, vagy egy új kormányzati stílusról.