BKV-mérleg: 13 milliárdos veszteség, 75 milliárdos adósság

Szerző: Adó Online
Dátum: 2007. április 5.
Rovat:

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén 13 milliárd forintos veszteséggel számol a BKV, 75 milliárd forintos adósság mellett – mondta az InfoRádiónak a közlekedési cég április 1-jén hivatalba lépett gazdasági vezérigazgató-helyettese.

Tóth Norbert hozzátette, hogy most fejeződött be a BKV átvilágítása, amelynek alapján eldöntik, hol lehet csökkenteni a költségeket és miként lehet növelni a bevételeket.

A vezérigazgató-helyettes elmondta azt is, hogy részben a reklámfelületek, valamint az ingatlanok bérbeadásából származó bevételek növelésével, részben pedig a közlekedési vállalat költségeinek csökkentésével tudják lefaragni a veszteséget.

Forrás: Világgazdaság


Kapcsolódó cikkek:


Az iszlám gazdasági alapelvei (2. rész)
2021. február 26.

A Korán szúráiból az iszlám hittudósok olyan alapelveket vezettek le, amelyek a gazdasági tevékenységre, az állami működés gazdasági oldalára, illetve a muszlim ember pénzzel, gazdálkodással való helyes viselkedésére vonatkoznak. Ezeknek az alapelveknek a betartása a hívő muszlim számára kötelező előírás.

NAV: online minden egyszerűbb
2021. február 25.

NAV: online minden egyszerűbb

A NAV saját fejlesztésű online nyomtatványkitöltőjére hívta fel a figyelmet a honlapján közzétett közleményében.