Hétvégén elérhetetlen lesz a NAV

Szerző: Ado Online
Dátum: 2014. április 10.
Rovat:

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A NAV vámszakmai informatikai alkalmazásai szerverkarbantartás miatt elérhetetlenek lesznek 2014. április 11. péntek délután 14:00 órától előreláthatólag 2014. április 14. hétfő 08:00 óráig – közölte az adóhatóság. A hétvégén az ügyfelek e-mailt sem tudnak írni a NAV-nak.


A leállás érinti a teljes elektronikus ügyféloldali kommunikációt, valamint a vámhivatali feldolgozásokat is. Az adóhatóság arról is tájékoztatja az ügyfeleit, hogy a levelezőrendszert is leállítják a fenti időintervallumban.

Az üzemszünet ideje alatt az ügyfeleknek a részükre korábban kiadott üzemszüneti tájékoztatókban foglaltak alapján kell eljárni.

Az üzemszüneti tájékoztatók elérhetőségei:

Az üzemszünet ideje alatt az alábbi weboldalak elérhetősége is szünetelni fog:


Kapcsolódó cikkek:


Webshopok és NAV online számla adatszolgáltatás 2021-ben
2021. március 8.

2021. január 4-től az online számla adatszolgáltatási kötelezettség szinte minden belföldi vállalkozás által kiállított számlára kiterjed, a webshopok értékesítéseire is. A NAV friss döntése szerint azonban a külföldi webshopok mentesülnek az online számla adatszolgáltatás alól a magyarországi értékesítéseik esetén.

NAV-figyelő, 9. hét: átkerült a gépjárműadó a NAV-hoz
2021. március 8.

NAV-figyelő, 9. hét: átkerült a gépjárműadó a NAV-hoz

A NAV megválaszolta a leggyakoribb kérdéseket a gépjárműadóval kapcsolatban, részletezte, miként szűnik meg a fordított áfa a munkaerő-kölcsönzés területén, és sok fontos információt közölt az online számlaadat-szolgáltatásról.

Az adólevonási jog korlátozása a magyar áfa rendszerében 3.
2021. március 8.

Folytatjuk a személygépkocsi üzemeltetéshez kapcsolódó költségek áfa-tartalmának levonhatóságának vizsgálatát. Most az Áfa tv. 124. § (1) bekezdés c) pontja és a 124. § (4) bekezdése szerinti korlátozásokra térünk ki.