Több kormányablakban lesz jelen a NAV


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tucatnyi város kormányablakában nyit ügyfélszolgálatot július elsején a Nemzeti Adó- és Vámhivatal – mondta a Magyar Időknek a közigazgatásért felelős államtitkár, Kovács Zoltán.


Az államtitkár közlése szerint július elsejétől Komló, Mohács, Siklós és Szigetvár kormányablakában találkozhatnak állami adóügyintézővel a helyiek, ahogyan a Csornán és Hajdúszoboszlón élők lehetőségei is szélesednek, de Pakson, Lentiben, Zalaszentgróton, valamint a Szabolcs megyei Nyírbátorban és Tiszavasvárin is bővül az ottani kormányablak adminisztratív kínálata.

 

A tizenkettedik település Várpalota, ott viszont már április közepe óta működik NAV-ügyfélszolgálat a kormányablakban. Várhatóan 2017 végéig további városokban is beköltözik a NAV a kormányablakokba – olvashatóa lapban.Kapcsolódó cikkek

2022. május 20.

800 éves az Aranybulla – Megszületik a kiváltságlevél (4. rész)

Sok minden ismert az Aranybulláról, de nem kevés a bizonytalanság sem a kibocsátásával, hatásaival, utóéletével, megítélésével kapcsolatban. A kiváltságlevél szövege fennmaradt, de az talán kevésbé ismert, hogy mit jelentettek az egyes rendelkezések. Az értelmezést fordítási hibák is nehezítették.