Bírósági ítélet: pénzfelvétel a vállalkozás számlájáról

Szerző: Nagy Károly
Dátum: 2021. január 28.
Címkék: , ,
Rovat:
A gazdasági társaság számlájáról pénzt felvevő személyt terheli már az adóigazgatási eljárásban is annak bizonyítása, hogy az összeggel a társaság felé elszámolt vagy azt a társaság érdekében használta fel. A polgári perrendtartásról szóló törvényt nem sérti, ha a bíróság értékeli azt, hogy az adózó az őt terhelő bizonyítás esetén mikor hivatkozik valamely bizonyítékra.

Tisztelt Látogatónk! Ez a tartalom csak előfizetéssel rendelkező felhasználóink számára érhető el!

Ha rendelkezik érvényes ADÓklub Online vagy Adó Online Prémium cikkek előfizetéssel, kérjük lépjen be felhasználói nevével és jelszavával. Ellenkező esetben tájékozódjon kedvező előfizetési lehetőségeinkről!


Kapcsolódó cikkek:


OC: Meglódult az agglomerációs lakáspiac
2021. május 14.

OC: Meglódult az agglomerációs lakáspiac

Felpörgött az agglomerációban lévő használt családi házak iránti érdeklődés, a legdrágább négyzetméterár a pilisvörösvári járás településein, illetve Dunakeszi és Szentendre térségében alakult ki.

Vizsgálják a moratórium folytatását
2021. május 14.

A Magyar Bankszövetséggel és a Magyar Nemzeti Bankkal folytatott egyeztetéseket követően dönt a kormány a hitelmoratórium sorsáról – mondta a Világgazdaságnak Tállai András, a Pénzügyminisztérium miniszterhelyettese.

Egyre jobban pörög a lakáshitelezés – infografika
2021. május 14.

Egyre jobban pörög a lakáshitelezés – infografika

Évről évre több lakáshitelt igényel a lakosság, összegük tavaly a 900 milliárdot is meghaladta. A folyósítások több mint kétharmada használt lakások megszerzését szolgálta. Az InfoTandem infografikája.