Idén nem lesz bérajánlás

Szerző: Ado Online
Dátum: 2013. március 20.
Rovat:

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem közeledtek az álláspontok a versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fóruma múlt heti bizottsági ülésén, így várhatóan idén már nem adnak ki bérajánlásról szóló megállapodást – írja a Napi Gazdaság.


Az ülésen a szakszervezetek beleegyeztek volna egy sávos, 4-5,2 százalékos emelésről szóló ajánlatba. A lap információi szerint egyébként ezt a kormány is támogatta volna. A VOSZ szerint ugyanakkor a magyar gazdaság nincs abban az állapotban, hogy kiadhassanak egy bérajánlásról szóló megállapodást. A Liga éles közleményben támadta a megállapodás kerékkötőjének tartott VOSZ-t.

Rodin képzések, rendezvények
2013. 03.26. –A 2013-as számviteli változások, a mikrogazdálkodói beszámoló és a hibajavítások számvitele

Kapcsolódó cikkek:


Már nem a Google a legvonzóbb hazai munkaadó
2021. június 21.

A fiatal, 16-28 év közötti munkavállalók körében az idén az Audi, a Telekom, a Bosch, az OTP és a Mol a legvonzóbb munkáltató, tavaly a Google állt a dobogó csúcsán, de most visszacsúszott a hatodik helyre.

Az egymást követő munkaerő-kölcsönzési szerződések
2021. június 18.

A szerző az alábbi írásában az Európai Unió Bíróságának a J. H. kontra K. G.-ügyben született ítéletét elemzi, mely az egymást követő munkaerő-kölcsönzési szerződések tárgyában született.

Béremelést követelnek az állami szférában dolgozók
2021. június 17.

Az állami szférában dolgozók - közalkalmazottak, köztisztviselők, pedagógusok, rendvédelmi és a szociális ágazatban dolgozók, valamint az állami vállalatok alkalmazottai - a fluktuáció megállítása érdekében béremelést és érdekegyeztetést követelnek.