Új Mt: túlélőcsomag az alkalmazáshoz


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A már kihirdetett Munka törvénykönyvét is átírta a törvény hatályba lépését segítő átmeneti rendelkezések elfogadásával az Országgyűlés. A CompLex Kiadó segít az értelmezésben, igazi „”túlélőcsomagot” kínál, amellyel garantáltan nem téved el az új szabályozás útvesztőiben!


Azonnali szakértői segítség

„Hatályban az új Munka Törvénykönyve” – címmel július 5-én egynapos konferenciát szerveznek.

A törvényt előkészítő szakértői munkacsoport tagja, prof. dr. Kiss György részletesen ismerteti az alkalmazandó törvényi szabályozást, különös tekintettel azokra a passzusokra, melyek megváltoztak az elfogadott átmeneti rendelkezések miatt. Bővebb információk és jelentkezés itt

Ha a július 5-ei időpont nem lenne megfelelő, vagy egy teljes napot nem hagyhat ki a munkából, másnap, július 6-án egy kétórás HR reggeli keretében dr. Bankó Zoltántól tudhat meg mindent a változásokról.

Ha hosszútávra tervez…

A Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karával közösen 2012-ben is Munkajogi szakokleveles tanácsadó képzést indít a CompLex Kiadó – hiszen az új törvény kapcsán most még inkább igény van olyan szakemberekre, akik naprakész tudással rendelkeznek a munkajog gyakorlati alkalmazásában.

A 2012/2013-as tanév őszi szemeszterében induló Munkajogi szakokleveles tanácsadó szakirányú továbbképzési szakra 2012. június 30-ig hivatalosan beiratkozó hallgatók, a szakirányú továbbképzési szak teljes képzési időszakára 10 százalékosköltségtérítési díj kedvezményben részesülnek.

A mérséklést az első féléves költségtérítési díj összegéből írják jóvá. A részletes tanmenet itt érhető el

Folyamatos szakmai támasz

Napi munkájához nyújt folyamatos segítséget a Kiadó új szolgáltatása, a Munkajogi e-kommentár, mely a teljes, versenyszférára vonatkozó magyar munkajogi szabályozást és bírói gyakorlatot ismerteti, könnyen kezelhető, áttekinthető formában, folyamatos online frissítésse.

Amennyiben június 30-ig előfizet, 12 helyett 14 hónap hozzáférést kap! Bővebb információk az az online adatbázisról itt

Hogy teljes legyen a “fegyvertár”, a Kiadó – a LEX HR-Munkajog szaklaphoz kapcsolódó – Online kérdés-válasz szolgáltatásával 5 munkanapon belül egyedi kérdéseire kaphat megbízható választ munkajogi szakértőktől.Kapcsolódó cikkek

2022. május 25.

Megugrott a kereslet a nyári diákmunkásokra

Május első három hetében a munkáltatók 30 százalékkal több pozícióra keresnek diákmunkásokat áprilishoz képest az ELTE-Trenkwalder Iskolaszövetkezet adatai szerint.