ADÓklub


Amennyiben Ön rendelkezik ADÓklub csomag előfizetéssel, abban az esetben az ADÓklub Jogtáron elérhető tartalmait az alábbi linkek közül az Ön előfizetési csomagjának megfelelőre kattintva érheti el.

ADÓklub Premium

Amennyiben nem tudja pontosan melyik ADÓklub csomagra szól az előfizetése a Jogtár Indulóoldalán tájékozódhat erről, valamint az ADÓklub csomagon kívül megvásárolt és Jogtáron elérhető szolgáltatásai listáját is itt találhatja meg.

A Jogtár kezdőlapját ezen a linken éri el: https://uj.jogtar.hu/#hometab/

A Indulóoldalon kérjük görgessen le a jobb oldali Előfizetéseim blokkig, ahol ABC szerint listázva megtekintheti a Jogtáron elérhető, megvásárolt szolgáltatásokat. Bármelyik szolgáltatás megnyitásához elegendő a szolgáltatás nevére kattintania a listában.

Nincs még ADÓklub csomagja? Használja Tanács-Adó Konfigurátorunkat, mely segítségével kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

Nézze meg rövid videónkban a Jogtár kényelmi funkciói hogyan támogatják az Adóklub csomagok használatát: https://www.youtube.com/watch?v=lt68X29LLNI

Bővebb tájékoztatásért a Jogtár használatával kapcsolatban kattintson ide!

Ha kérdése van, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! Telefonszámunkon: +36 (1) 464-5656 1-es menüpont vagy az info-hu@wolterskluwer.com címen várjuk megkeresését!