Kalkulátorok


A kalkulátorokat az RSM Hungary Zrt. készítette

Az RSM Hungary Zrt. szolgáltatásai Számviteli tanácsadás, Adótanácsadás, Könyvvizsgálat, Bérszámfejtés, HR tanácsadás

RSM Bérkalkulátor 2021

Bérkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja a havi bruttó bér alapján a 2021. évi szabályok szerinti havi nettó fizetést, illetve a kapcsolódó járulékok mértékét az egyéni adatok (gyermekszám, adókedvezmények, foglalkoztatás paraméterei) figyelembevételével.

Számolja ki!

RSM KIVA 2021

Naprakész! KIVA kalkulátorunk segítségével Ön kiszámolhatja mekkora adózott nettó jövedelme keletkezik.

Számolja ki!

RSM KATA-kalkulátor 2021

Naprakész! Kisadózó vállalkozások tételes adója (kata) kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy a KATA-t választva mekkora adózott nettó jövedelme keletkezik 2021. évben.

Számolja ki!

RSM EKAER-kalkulátor 2021

Naprakész! EKAER-kalkulátorunk segítségével ellenőrizheti, hogy az adott fuvar esetében szükséges-e EKAER-számot igényelnie, vagy sem. A kalkulátor kizárólag tájékoztató célt szolgál.

Számolja ki!

RSM Látvány-csapatsport kalkulátor

Naprakész! A látvány-csapatsport támogatásával jelentős társaságiadó-kedvezményt érhet el vállalkozása. Kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja mekkora megtakarást érhet el a magyar sport támogatásával.

Számolja ki!

RSM Cégautóadó kalkulátor 2021

Cégautóadó kalkulátorunkkal kiszámolhatja van-e cégautó fizetési kötelezettsége társaságának, s milyen összegű adó befizetésére kötelezett. Kalkulátorunk többek között a gépjármű környezetvédelmi besorolását, a jármű teljesítményét és különleges besorolását is figyelembe véve számolja ki az adókötelezettséget.

Számolja ki!

RSM Fejlesztési adókedvezmény kalkulátor

Kalkulátorunk segítségével tájékozódhat, hogy társasága jogosult lehet-e fejlesztési adókedvezményre tervezett beruházása, fejlesztése kapcsán és amennyiben igen, a Tao törvény mely pontjai alapján lehet jogosult a cég a fejlesztési adókedvezmény igénybevételére.

Számolja ki!