Kalkulátorok


A kalkulátorokat az RSM Hungary Zrt. készítette

Az RSM Hungary Zrt. szolgáltatásai Számviteli tanácsadás, Adótanácsadás, Könyvvizsgálat, Bérszámfejtés, HR tanácsadás

RSM Bérkalkulátor 2024

Bérkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja a havi bruttó bér alapján a 2024. évi szabályok szerinti havi nettó fizetést, illetve a kapcsolódó járulékok mértékét az egyéni adatok (gyermekszám, adókedvezmények, foglalkoztatás paraméterei) figyelembevételével.

Számolja ki!

RSM KATA TAO összehasonlító kalkulátor 2024

RSM | KATA, TAO – összehasonlító kalkulátor Számolja ki kisadózó vállalkozások tételes adója (KATA) és társasági adó (TAO) kalkulátorunk segítségével, hogyan kell adózni 2023-ban a két adónem szabályait figyelembe véve.

Számolja ki!

RSM KIVA 2024

Naprakész! KIVA kalkulátorunk segítségével Ön kiszámolhatja mekkora adózott nettó jövedelme keletkezik.

Számolja ki!

RSM KATA-kalkulátor 2024

Naprakész! Kisadózó vállalkozások tételes adója (kata) kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy a KATA-t választva mekkora adózott nettó jövedelme keletkezik 2023. évben.

Számolja ki!

RSM Gépjármű illeték kalkulátor 2024

RSM | Gépjármű illetékkalkulátor 2023 Számolja ki gépjárműilleték-kalkulátorunkkal, hogy a megvásárolt, örökölt, vagy ajándékba kapott gépjármű után mekkora illetéket kell fizetni a 2023-ban érvényes szabályok szerint.

Számolja ki!

RSM Illeték Lakásnak nem minősülő ingatlan 2024

RSM | Illetékkalkulátor 2023 – Lakásnak nem minősülő ingatlan Számolja ki, mekkora a fizetendő illeték mértéke 2023-ban a lakásnak nem minősülő ingatlan – például telek, termőföld – megvásárlása, öröklése, vagy ajándékozása után!

Számolja ki!

RSM EKAER-kalkulátor 2024

Naprakész! EKAER-kalkulátorunk segítségével ellenőrizheti, hogy az adott fuvar esetében szükséges-e EKAER-számot igényelnie, vagy sem. A kalkulátor kizárólag tájékoztató célt szolgál.

Számolja ki!

Látvány-csapatsport támogatás kalkulátor 2024

RSM | Látvány-csapatsport támogatás 2024 kalkulátor A társaságok a látvány-csapatsportok támogatásával jelentős társasági adó-kedvezményt érhetnek el. Számolja ki kalkulátorunk segítségével, hogy mekkora adómegtakarítást érhet el cége a magyar sport támogatásával 2024-ben! A kalkulátor kizárólag tájékoztatási célt szolgál, konkrét kérdés esetén keresse az RSM tanácsadóit!

Számolja ki!

RSM Látvány-csapatsport támogatás és adófelajánlás kalkulátor 2024

RSM | Látvány-csapatsport támogatás és adófelajánlás kalkulátor 2024 TAO támogatási, tao-felajánlási 2024 kalkulátorunkkal egyszerűen kiszámolható, hogy a látvány-csapatsportokhoz kapcsolódó tao-támogatás, illetve tao-felajánlás esetén mekkora lesz társasága adómegtakarításának mértéke. Számszerűsíthető mekkora az tao-felajánlás előnye a tao-támogatáshoz képest. A kalkulátor kizárólag tájékoztatási célt szolgál, konkrét kérdés esetén keresse az RSM tanácsadóit!

Számolja ki!

RSM EKHO kalkulátor 2024

RSM | EKHO kalkulátor 2023 Számolja ki, hogyan alakul adókötelezettsége a 2023. évi egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás (EKHO) szabályok szerint!

Számolja ki!

RSM Cégautóadó kalkulátor 2024

Cégautóadó kalkulátorunkkal kiszámolhatja van-e cégautó fizetési kötelezettsége társaságának, s milyen összegű adó befizetésére kötelezett. Kalkulátorunk többek között a gépjármű környezetvédelmi besorolását, a jármű teljesítményét és különleges besorolását is figyelembe véve számolja ki az adókötelezettséget.

Számolja ki!

RSM Fejlesztési adókedvezmény kalkulátor

Kalkulátorunk segítségével tájékozódhat, hogy társasága jogosult lehet-e fejlesztési adókedvezményre tervezett beruházása, fejlesztése kapcsán és amennyiben igen, a Tao törvény mely pontjai alapján lehet jogosult a cég a fejlesztési adókedvezmény igénybevételére.

Számolja ki!