Kalkulátorok

RSM Bérkalkulátor 2020

Bérkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja a havi bruttó bér alapján a 2020. évi szabályok szerinti havi nettó fizetést, illetve a kapcsolódó járulékok mértékét az egyéni adatok (gyermekszám, adókedvezmények, foglalkoztatás paraméterei) figyelembevételével.

Számolja ki!

KIVA -TAO kalkulátor 2020

Naprakész! Kisvállalati adó (KIVA) és TAO kalkulátorunk segítségével összehasonlíthatja, cégének mekkora adózott nettó jövedelme keletkezik 2020-ban a két adónem jellemzői alapján.

Számolja ki!

KATA-kalkulátor 2020

Naprakész! Kisadózó vállalkozások tételes adója (kata) kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy a KATA-t választva mekkora adózott nettó jövedelme keletkezik 2020. évben.

Számolja ki!

Gépjármű illetékkalkulátor 2020

Naprakész! Gépjárműilleték-kalkulátorunkkal kiszámolhatja, mekkora a megvásárolt, örökölt, vagy ajándékba kapott gépjármű után fizetendő illeték mértéke a 2020 évi szabályok szerint.

Számolja ki!

RSM EKAER-kalkulátor 2020

Naprakész! EKAER-kalkulátorunk segítségével ellenőrizheti, hogy az adott fuvar esetében szükséges-e EKAER-számot igényelnie, vagy sem. A kalkulátor kizárólag tájékoztató célt szolgál.

Számolja ki!

RSM Látvány-csapatsport kalkulátor

Naprakész! A látvány-csapatsport támogatásával jelentős társaságiadó-kedvezményt érhet el vállalkozása. Kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja mekkora megtakarást érhet el a magyar sport támogatásával.

Számolja ki!

Online számla jelentési kötelezettség kalkulátor

Győződjön meg róla kalkulátorunk segítségével, hogy a Társaságuk/Ön által kiállított számlákhoz kapcsolódóan fennáll-e online számla adatszolgáltatási kötelezettség, illetve milyen számlákat kell valós időben beküldeni az adóhatóság felé?

Számolja ki!

Cégautóadó kalkulátor 2020

Cégautóadó kalkulátorunkkal kiszámolhatja van-e cégautó fizetési kötelezettsége társaságának, s milyen összegű adó befizetésére kötelezett. Kalkulátorunk többek között a gépjármű környezetvédelmi besorolását, a jármű teljesítményét és különleges besorolását is figyelembe véve számolja ki az adókötelezettséget.

Számolja ki!

Fejlesztési adókedvezmény kalkulátor

Kalkulátorunk segítségével tájékozódhat, hogy társasága jogosult lehet-e fejlesztési adókedvezményre tervezett beruházása, fejlesztése kapcsán és amennyiben igen, a Tao törvény mely pontjai alapján lehet jogosult a cég a fejlesztési adókedvezmény igénybevételére.

Számolja ki!