Kalkulátorok


A kalkulátorokat az RSM Hungary Zrt. készítette

RSM Bérkalkulátor 2021

Bérkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja a havi bruttó bér alapján a 2021. évi szabályok szerinti havi nettó fizetést, illetve a kapcsolódó járulékok mértékét az egyéni adatok (gyermekszám, adókedvezmények, foglalkoztatás paraméterei) figyelembevételével.

Számolja ki!

KIVA 2021

Naprakész! KIVA kalkulátorunk segítségével Ön kiszámolhatja mekkora adózott nettó jövedelme keletkezik.

Számolja ki!

KATA-kalkulátor 2021

Naprakész! Kisadózó vállalkozások tételes adója (kata) kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy a KATA-t választva mekkora adózott nettó jövedelme keletkezik 2021. évben.

Számolja ki!

Gépjármű illetékkalkulátor 2021

Naprakész! Gépjárműilleték-kalkulátorunkkal kiszámolhatja, mekkora a megvásárolt, örökölt, vagy ajándékba kapott gépjármű után fizetendő illeték mértéke a 2021 évi szabályok szerint.

Számolja ki!

RSM EKAER-kalkulátor 2021

Naprakész! EKAER-kalkulátorunk segítségével ellenőrizheti, hogy az adott fuvar esetében szükséges-e EKAER-számot igényelnie, vagy sem. A kalkulátor kizárólag tájékoztató célt szolgál.

Számolja ki!

RSM Látvány-csapatsport kalkulátor

Naprakész! A látvány-csapatsport támogatásával jelentős társaságiadó-kedvezményt érhet el vállalkozása. Kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja mekkora megtakarást érhet el a magyar sport támogatásával.

Számolja ki!

Cégautóadó kalkulátor 2021

Cégautóadó kalkulátorunkkal kiszámolhatja van-e cégautó fizetési kötelezettsége társaságának, s milyen összegű adó befizetésére kötelezett. Kalkulátorunk többek között a gépjármű környezetvédelmi besorolását, a jármű teljesítményét és különleges besorolását is figyelembe véve számolja ki az adókötelezettséget.

Számolja ki!

Fejlesztési adókedvezmény kalkulátor

Kalkulátorunk segítségével tájékozódhat, hogy társasága jogosult lehet-e fejlesztési adókedvezményre tervezett beruházása, fejlesztése kapcsán és amennyiben igen, a Tao törvény mely pontjai alapján lehet jogosult a cég a fejlesztési adókedvezmény igénybevételére.

Számolja ki!