300 millió forint a gazdasági válság bemutatásáért


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kormány döntése alapján december 30-án mintegy 300 millió forint összegű pályázatot írnak ki a globális gazdasági válság magyarországi hatásainak közérthető, átfogó bemutatására.

Ezt Budai Bernadett szóvivő jelentette be hétfőn Budapesten megtartott kormányszóvivői tájékoztatón. A pályázaton az országos, a regionális és a helyi média, valamint országos civil szervezetek vehetnek részt televíziós és rádiós műsorokkal, magazinokkal, cikkekkel, kiadványokkal és tájékoztató programokkal.

A szóvivő hangsúlyozta, hogy a 300 millió forint annak a keretnek a még megmaradt része, amelyet az idén a kormány a lakosság tájékoztatására fordíthat.

Forrás: Világgazdaság Online


Kapcsolódó cikkek

2024. július 18.

Eljárást indított a GVH az ALDI Magyarországgal szemben

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított az ALDI Magyarország Bt.-vel szemben a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt, a vállalkozás nem kellő gondossággal kialakított kommunikációjára hivatkozva – közölte a hatóság. Az ALDI jelezte, együttműködik a GVH-val, de leszögezte azt is, az üzletekben és az egyéb felületeken megjelenő állításai valósak, érthetőek, követhetőek, és a termékek jellege, illetve a csomagolás alapján is egyértelműek.

2024. július 18.

NGM: a SZÉP-kártya továbbra is a belföldi turizmus motorja

Tovább erősödik a SZÉP-kártya népszerűsége, ezt mutatja, hogy 2024 első félévében több mint 230 milliárd forintra nőtt a feltöltések összértéke, amely így 12 százalékkal múlta felül az előző év azonos időszakának eredményét – hívta fel a figyelmet csütörtöki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).