Gyengén teljesít a kínai gazdaság


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A várakozásokkal ellentétben lassult a kínai szolgáltatóipari szektor növekedése februárban.


A Caixin Insight Group kínai és a Markit londoni piackutató intézet együttműködésével készített felmérés csütörtökön közzétett adatai szerint a szolgáltatóipari beszerzésimenedzser-index (BMI) értéke 51,2 pontra gyengült a januári 52,4 pontról. Elemzők a növekedés gyorsulását jelző számra, 52,6 pontra számítottak.

He Fan, az adatok gyűjtésével és elemzésével foglalkozó Caixin Insight Group vezető közgazdásza a felméréshez fűzött kommentárjában rámutatott, hogy a számok azt mutatják, a gazdaság továbbra is gyengén teljesít, ingatag a helyzete – mutatott rá He Fan.

Három Navigátor adózási, számviteli témában,

15% kedvezménnyel

A csomag tartalmazza az Art. Navigátort, az Áfa Navigátort, és a Számviteli Navigátort, amelyek a csomagkedvezménytől függetlenül külön is rendelhetőek!

Megrendelés >>

A kínai gazdaság teljesítménye jelentős hatással bír a világgazdaság egészére, az utóbbi időben rendszeressé váltak az aggodalmak a kínai lassulással kapcsolatban.

(MTI, Adó Online)Kapcsolódó cikkek

2022. augusztus 10.

Újra jöhet a kőolaj a Barátság vezetéken

A Mol egyeztetést folytatott az ukrán és az orosz féllel a Barátság vezeték újraindításáról, és átutalta az ukrajnai szakasz használatért fizetendő tranzitdíjat – közölte a társaság.