Egészségügyi prevenció célzottan: stratégiai előny a cégek számára


Az egészség és a produktivitás szoros összefüggése kiemelt téma napjaink munkahelyi környezetében. A munkavállalók egészségének megőrzése és támogatása nemcsak etikai, hanem üzleti szempontból is kiemelt fontosságúvá vált. Az MBH Gondoskodás Egészségpénztár által nyújtott szolgáltatások kiváló lehetőséget kínálnak a cégek számára arra, hogy stratégiai előnyt nyerjenek a munkahelyi egészségmegőrzés terén. A prevenciós szűrővizsgálatok és egészségprogramok nemcsak a munkavállalók jólétére és egészségére fókuszálnak, hanem közvetetten a vállalat teljesítményére és eredményességére is hatást gyakorolhatnak.

A tudatos munkáltatók számára fontos az egészségpénztári juttatások biztosítása a Munkavállalók hatékonyságnövelésének támogatására és egészségük megőrzésének biztosítására. Az egyre fontosabbá váló egészségügyi szempontok integrálása a vállalati kultúrába és stratégiába nemcsak az alkalmazottakat teszi elégedettebbé és motiváltabbá, hanem hosszútávon jelentős megtakarításokat is eredményezhet a betegségmegelőzés és az egészségügyi ellátás területén.

Az MBH Gondoskodás Egészségpénztár többféle, rugalmasan a vállalat céljaihoz igazítható megoldást kínál, amelyek lehetővé teszik a cégek számára, hogy saját igényeikhez és költségvetésükhöz igazítsák az egészségmegőrző és prevenciós intézkedéseket. Az innovatív megközelítés és személyre szabott szolgáltatások révén a vállalatok hatékonyan kezelhetik a munkavállalók egészségével kapcsolatos kihívásokat, és ezáltal javíthatják versenyképességüket és hosszú távú fenntarthatóságukat.

Gondoskodjon célzottan az egészséges munkahelyi feltételek megteremtéséről

Az egészségtudatosság felértékelődése lehetőséget nyújt a cégvezetők és vállalatok számára arra, hogy rugalmasabban kezeljék a prevenciós intézkedéseket és szűrővizsgálatokat.

Az MBH Gondoskodás Egészségpénztár által kínált, mindössze 33,04% adókulccsal elérhető differenciált célzott szolgáltatások és kedvező adózási feltételek lehetővé teszik, hogy a vállalatok hatékonyan és költséghatékonyan, rugalmasan reagáljanak és biztosítsák munkavállalóik egészségét és jólétét.

Fő előnyei, hogy:

  • Differenciálható személyenként és a juttatott összegben is.
  • Adómentes juttatás a jogosultak részére.
  • Rendszeresen és alkalmanként, egész évben nyújtható.
  • Szabadon választható az egészségügyi szolgáltató.
  • Szabadon kiválasztható orvosi ellátások, akár egyszerre több.
  • Kényelmes, mert a szolgáltatás igénybevételekor nem kell fizetnie a jogosult munkavállalónak.

Szintén jó eszköz az egészségcélú juttatásokra a munkáltatói hozzájárulás és/vagy támogatói adomány, ami a dolgozó által igénybe vehető a 20% adókedvezmény hatására kedvezőbb nettó összeget eredményezhet, mint a bérfizetés utáni nettó.

Építse be a célirányos egészségpénztári juttatásokat ösztönzési rendszerébe!

Az egészségügyi prevenciós szolgáltatások előnyeinek kihasználása üzleti érdek. Azok a vállalatok, amelyek felismerik és kihasználják az adó előnnyel bevezethető egészségprogramokat hosszútávon fenntarthatóbb és sikeres vállalkozásokká válhatnak.

MBH Gondoskodás Egészségpénztár

www.mbhep.hu
Kapcsolódó cikkek

2024. április 12.

Nagy Márton: a kormány 2026-ig 45 milliárd forintot biztosít az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukciókhoz

A kormány az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukciók agráriumban és a válságkezelésben betöltött szerepére, továbbá jelentőségére figyelemmel, a gazdaság élénkítése, a válságok által okozott negatív gazdasági hatások mérséklése érdekében az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukciók kibővítéséről döntött – jelentette be pénteki közleményében Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter.

2024. április 12.

Az ipari termelés 1,8 százalékkal nőtt februárban

2024 februárjában az ipari termelés 1,8 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Munkanaphatástól megtisztítva a termelés 1,4 százalékkal emelkedett – erősítette meg pénteken kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).