Kiosztották az EXIM Awards 2022 díjait


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Átadták az EXIM Awards 2022 díjait, az év bankjának járó elismerést a Raiffeisen kapta – közölte az EXIM Magyarország péntekeni közleményében.

A szervezők 8 díjat adtak át az EXIM Magyarország hitel- és lízingkonstrukcióinak refinanszírozásában kiemelkedő pénzintézeteknek. Elismerésben azok részesülhettek, amelyek tavaly legalább 550 milliárd forintot folyósítottak ilyen termékeket – tájékoztattak a közleményben.

A január óta más lízingtársaságokkal integrálva Euroleasing Zrt. néven működő Budapest Lízing az év lízingcége, valamint a legtöbb kárenyhítő lízinget folyósító lízingcég kategóriájában nyert. A K&H Bank az év kkv-finanszírozójának, valamint a legtöbb kárenyhítő hitelt folyósító banknak járó elismerést kapta meg. A MEHIB-díj 2021 az OTP Banké lett, az Urbán Zoltán-emlékdíjat Ferencsák Hajnalkának, a Budapest Lízing folyamatfejlesztési menedzserének adták át. A leginnovatívabb banknak járó elismerést idén először osztották ki, a nyertes az MKB Bank lett – olvasható a közleményben.

Forrás: EXIM Awards


Kapcsolódó cikkek

2024. április 19.

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

A Rába Járműipari Holding Nyrt. csütörtöki közgyűlése, az igazgatóság javaslatának megfelelően úgy határozott, hogy a járműgyártó vállalat idén sem fizet osztalékot – közölte a győri székhelyű cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.

2024. április 19.

Tudjuk, hogy kritikus a jelszavak cseréje, de mégsem tesszük meg

Egy friss felmérés szerint bár a lakosság háromnegyede gondolja úgy, hogy meg kell változtatni bizonyos időközönként az online felületeken használt jelszavakat, egyharmaduk nem teszi ezt meg. Sőt, az internetes vásárlók ötöde minden felületen ugyanazt a belépési azonosítót használja. A biztonságos internethasználathoz azonban elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk az ilyen alapvető adatvédelmi beállításokkal. Éppen ezért az OTP Mobil egy edukatív, online információs kampányt indított, melyben gyakorlati, egyszerűen alkalmazható tanácsokkal, tippekkel látja el az internetezőket.