Kiosztották az EXIM Awards 2022 díjait


Átadták az EXIM Awards 2022 díjait, az év bankjának járó elismerést a Raiffeisen kapta – közölte az EXIM Magyarország péntekeni közleményében.

A szervezők 8 díjat adtak át az EXIM Magyarország hitel- és lízingkonstrukcióinak refinanszírozásában kiemelkedő pénzintézeteknek. Elismerésben azok részesülhettek, amelyek tavaly legalább 550 milliárd forintot folyósítottak ilyen termékeket – tájékoztattak a közleményben.

A január óta más lízingtársaságokkal integrálva Euroleasing Zrt. néven működő Budapest Lízing az év lízingcége, valamint a legtöbb kárenyhítő lízinget folyósító lízingcég kategóriájában nyert. A K&H Bank az év kkv-finanszírozójának, valamint a legtöbb kárenyhítő hitelt folyósító banknak járó elismerést kapta meg. A MEHIB-díj 2021 az OTP Banké lett, az Urbán Zoltán-emlékdíjat Ferencsák Hajnalkának, a Budapest Lízing folyamatfejlesztési menedzserének adták át. A leginnovatívabb banknak járó elismerést idén először osztották ki, a nyertes az MKB Bank lett – olvasható a közleményben.

Forrás: EXIM AwardsKapcsolódó cikkek

2022. november 28.

A harmadik negyedévében 7,7 százalékkal nőttek a beruházások

A harmadik negyedévben 7,7 százalékkal nőtt a beruházások volumene az előző év azonos időszakához viszonyítva, és 1,9 százalékkal emelkedett az előző negyedévhez képest szezonálisan kiigazítva – jelentette hétfőn a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az első három negyedévben 7,7 százalékos volt a beruházások növekedése a múlt év azonos időszakához képest.