Nagy változást az OTP netbanknál, rengeteg felhasználót érint a döntés


Fokozatosan kivezeti az OTP Bank a régi netbankot a lakossági ügyfeleknél. A döntés első lépéseként január 24-től korlátozták az átutalásokat.

A pénzintézet az internetbank oldalán tájékoztatta ügyfeleit, hogy fokozatosan kivezetik a régi netbankot a lakossági ügyfeleknél, amelynek első lépéseként január 24-től maximum 1 millió forint értékben indíthatnak átutalásokat naponta – írja az atv.hu.

Az OTP emlékeztetett, hogy 2020 tavaszán vezették be az új internet- és mobilbankot, amit ma már mintegy 2 millió ügyfelük használ, és azzal együtt kezdték el kivezetni a korábbi digitális szolgáltatásokat a lakossági ügyfelek körében.

Először 2022 márciusában megszüntették a SmartBank mobilbanki szolgáltatást, most pedig megkezdték a régi OTPdirekt Internetbank kivezetésének előkészítését.

A pénzintézet azt kéri, hogy az 1 millió forintnál nagyobb összegű átutalásokhoz az ügyfelek használják az új OTP Internet- és MobilBankot, amihez először regisztrálni kell.

Hozzátették, hogy aki az új szolgáltatásokra nem kíván regisztrálni, az az aktuális OTPdirekt Üzletszabályzat és Hirdetmény szerint ideiglenesen módosíthatja napi átutalási limitjét.

[index.hu]

Kapcsolódó cikkek

2024. március 1.

Élénkül az ingatlanpiac

Februárban bővült a kínálat az eladó lakóingatlanok piacán havi és éves összevetésben, miközben a kereslet is jelentősen nőtt – közölte saját adatai alapján az ingatlan.com.

2024. március 1.

Derűlátóbbak a cégvezetők

A beszerzésimenedzser-index (BMI) szezonálisan kiigazított februári értéke 52,2 pontra javult a januári 50,1 pontos értékről; februárban a válaszadók az előző hónaphoz képest mérsékelt bővülésről számoltak be – közölte pénteken a Magyar logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT).

2024. március 1.

Az uniós energiapiac manipulációval szembeni védelmét erősítené az EP

Az Európai Parlament elfogadta a nagykereskedelmi energiapiacon folytatott piaci manipulációval szembeni fellépésről szóló REMIT-rendelet módosítását, egyebek mellett hatékonyabb védelmet biztosítva az európai háztartások és vállalkozások számára energiaszámláik védelmében a rövid távú piaci áringadozásokkal szemben – tájékoztatott az uniós parlament csütörtökön.