Varga már nem csak a forintosításban hisz


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábbi nyilatkozataival ellentétben Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Magyar Hírlapnak adott interjújában azt mondta, hogy nem csak a devizahitelek forintosítása jöhet szóba a Bankszövetséggel folytatott tárgyalásokon – írja az Origo.


A Magyar Nemzet csütörtökön arról írt, hogy a miniszter csak a hitelek forintosítását tartja megoldásnak és Varga Mihály hasonlóan nyilatkozott a Kossuth Rádióban.

A Magyar Hírlapban pénteken megjelent interjúban ugyanakkor már azt mondta, hogy a forintosítás mellett szóba került a tárgyalásokon a hitelek részleges forintosítása, vagy az árfolyamgát konstrukciójának megerősítése.


Kapcsolódó cikkek

2023. szeptember 21.

35 milliárd forintos innovációs támogatási program indul

Lezárult a 35 milliárd forint keretösszegű új innovációs támogatási program társadalmi egyeztetése, megjelent a három fő területre koncentráló pályázat – mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára csütörtöki sajtótájékoztatóján.

2023. szeptember 21.

GVH: az eOptika javította webáruháza megtévesztő reklámjait

Az eOptika szemüveg- és kontaktlencse webáruház üzemeltetője módosította a jogsértő hirdetéseit, tekintettel az együttműködésre és a jogsértések gyors megszüntetésére a versenyhatóság figyelmeztette a céget – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) csütörtökön.