Itt a kijárási tilalom alatti munkavégzésről szóló igazolás mintája


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Letölthető a kijárási tilalom alatti munkavégzésről szóló igazolás formanyomtatványa – közölte a koronavirus.gov.hu szerda reggel.

A dokumentum a https://koronavirus.gov.hu/cikkek/kijarasi-tilalom-alatti-munkavegzesrol-szolo-igazolas-letoltheto-igazolas-minta linken érhető el. Az igazolás mintája magában foglalja a minimálisan elvárt tartalmi követelményeket – írták.

A koronavírus elleni védekezés érdekében november 11-től kijárási tilalom lép életbe este 8 és reggel 5 óra között. Munkavégzés esetén lehetőség van az ez alóli mentességre, ezt azonban igazolni kell – tudatták a koronavirus.gov.hu portálon.

(MTI)


Kapcsolódó cikkek

2020. november 11.

Így változik az élet szerdától

Kijárási tilalom már 8 óra és reggel 5 óra között, kutyát sétáltatni azonban ebben az időszakban is szabad. Megjelent az új rendelet.
2020. november 11.

Jöhet az online céges karácsonyi parti

A koronavírus-járvány az élet minden területén újfajta gondolkodásmódot igényel, mert a váratlan helyzet kibillentette a cégek, szervezetek működését a megszokott mederből – hívja fel a figyelmet az INT-Solution Üzleti Tanácsadó Kft. Adó Onlinehoz eljuttatott közleménye.