Megvannak az év legjobb bérszámfejtői


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Második alkalommal rendezték meg az Országos Bérügyviteli Bajnokság (OBB), a NEXON, a Budapesti Gazdasági Főiskola, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Nemzeti Adó-és Vámhivatal szervezésében. Az eredményt a NEXON 25 éves jubileumi konferenciáján hirdették ki.


November 13-án lezajlott az II. Országos Bérügyviteli Bajnokság döntője. Az ötfordulós verseny záróakkordján a mintegy 1000 résztvevő közül kikerült legjobb harminc vehetett részt. Az utolsó fordulóban nyújtott teljesítmény határozta meg a bajnokság résztvevőinek végső sorrendjét, melyben az elérhető maximális 100 ponthoz képest átlagosan közel 70 pontot szereztek a versenyzők.

Az eredményhirdetésre a november 18-án a NEXON 25 éves jubileumi konferenciáján került sor. A bruttó 2 millió forint összdíjazású bajnokság nyertesei pénzbeli és tárgyi jutalomban részesültek, valamint versenytanúsítványt is kapott a legjobb 100 résztvevő..

A NEXON elkötelezett a tudásátadásban és annak fejlesztésében. Ennek eszköze az OBB is, amelyre közel 1000 bérszámfejtő regisztrált az idei évben és több mint 350-en jutottak el az utolsó fordulóig. A legjobb 100 résztvevőnek járó versenytanúsítvány  a NEXON szerint a jövőben hozzáadott értéket képviselhet a bérügyvitelhez kapcsolódó munkaerőpiacon.

A 2014-es verseny hivatalos végeredménye:

Varjú Alexandra, Kocsiné Almási Ágnes, Törökné Szabó Ágnes, Borosné Tóth Judit,Demcsák Valéria, Pál-Kovács Annamária, Weiner Ágnes,Füleki Magdolna,Darázs Csaba, Harkai Józsefné

Az OBB sorozata 2015-ben tovább folytatódik, a szervezők ünnepélyesen aláírták a jövő évi együttműködésre vonatkozó szándéknyilatkozatot.


Kapcsolódó cikkek

2024. február 5.

Meghatalmazotti számlakibocsátás, önszámlázás (VI. rész)

A meghatalmazotti számlakibocsátáshoz kapcsolódó adatszolgáltatásnál speciális szabályok vonatkoznak azokra az esetekre, amikor az ügylet külföldön teljesül, illetve amikor az értékesítő vagy a meghatalmazott külföldi adóalany.