Üzleti mobil alkalmazásokat mutatott be a UNIT4


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Feladatkezelő és üzleti analitikai mobil applikációt fejlesztett a UNIT4 a CodaFinancials és az Agresso rendszerekhez


A változáskövető üzleti szoftvereket szállító  UNIT4 elérhetővé tette mobilalkalmazás-portfoliójának első két tagját, amelyek helytől független teljesítmény- és feladatmenedzsmentet tesznek lehetővé a CodaFinancials és Agresso felhasználók számára.

A Business AnalyticsViewer új iPad- és Android-alkalmazás, amely egyszerű rálátást biztosít az üzleti intelligencia-adatokra és a vállalati teljesítménymenedzsment alkalmazásokra.

Az új mobil alkalmazás révén a a munkatársak földrajzi helytől függetlenül bevonhatók tervezési és költségvetés-készítési folyamatokba, megtekinthetők a különféle pénzügyi riportok, elemezhetők ezek adatai, nyomon követhető az aktuális- és megjósolható a jövőbeli vállalati teljesítmény, a kockázatmenedzsment pedig integrálható a napi szintű teljesítménymenedzsment folyamatokkal.

A másik vadonatúj mobil alkalmazás a Tasks, amely iPhone és iPad eszközökön érhető el. A UNIT4 azon felhasználók számára fejlesztette ki, akik a számlák, megrendelések, beszerzések és egyéb pénzügyi dokumentumok jóváhagyásáért felelnek. Lehetővé teszi, hogy számos műveletet elvégezzenek a beérkező megrendeléseken, számlákon, igényléseken és naplókon, és így az adott jóváhagyási fázisok gyorsan a folyamat következő szakaszába kerüljenek.

Az ügyfelek visszajelzéseit figyelembe véve a UNIT4 mobil alkalmazásai ingyenesen elérhetők a CodaFinancials és Agresso rendszerek felhasználói számára az iTunesAppStore vagy a Google Play webáruházakban.


Kapcsolódó cikkek

2023. október 26.

A mesterséges intelligencia a kiberbűnözésnek is lendületet ad

A vitathatatlan előnyök mellett komoly kockázatokkal is jár a mesterséges intelligencia (artificial intelligence, AI) alkalmazásnak terjedése – áll a brit kormány által csütörtökön ismertetett átfogó szakértői jelentésben. Rishi Sunak miniszterelnök szerint szélsőséges esetekben fennáll annak a veszélye is, hogy az emberiség teljesen elveszíti ellenőrzését az AI-technológia felett.