Az EY az Év Adótanácsadója Magyarországon az ITR szerint


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az EY-t választotta az Év Adótanácsadó Cégének Magyarországon az International Tax Review (ITR). A tekintélyes nemzetközi adóügyi magazin hazánk mellett a régióban és egész Európában is elismerte a nemzetközi vállalat adótanácsadási szolgáltatásait – közölte az EY.

Az ITR szerkesztői által megítélt Európai Adóügyi Díjakkal minden évben azokat a cégeket tüntetik ki, amelyek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak az adóügyi tranzakciók és a transzferár-tanácsadás területén. A döntőbe jutott vállalatok eredményeit az általuk kezelt tranzakciók értéke, komplexitása és az innovatív szakmai megvalósítás alapján értékelte a szakmai zsűri.

A magyarországi Év Adótanácsadója cím mellett az ITR Közép-Kelet-Európa és Európa legjobb transzferár-tanácsadó cégének nevezte meg az EY-t. A könyvvizsgálattal, üzleti-, adó-, jogi- és tranzakciós tanácsadással foglalkozó vállalat több mint 150 országban van jelen, budapesti irodájában jelenleg több mint hatszázan dolgoznak.


Kapcsolódó cikkek

2019. május 17.

EY: egyre kedvezőbbek a világgazdasági kilátások a cégvezetők szerint

A bizonytalan geopolitikai hangulat ellenére is világszerte optimisták a cégvezetők a makrogazdasági kilátásokkal kapcsolatban – állapítja meg az EY legfrissebb, 2900 felsővezető megkérdezésével készült tőkebizalmi elemzése – olvasható a cég Adó Onlinehoz eljuttatott közleményében.
2019. április 3.

EY: legalább egy üzletágától megválna szinte minden döntéshozó

A cégek döntő többsége 2021-ig eladná valamelyik üzletágát – állapítja meg a világszerte több mint 900 vállalati felsővezető megkérdezésével készült EY-felmérés. A fokozódó értékesítési kedv oka, hogy a szervezeteknek egyre nagyobb terhet jelent megfelelni a digitális elvárásoknak és eszerint átalakítani üzleti modelljeiket. Tranzakció során a tárgyalás kedvező kimenetele az átgondolt adóstratégián múlhat.