Az EY az Év Adótanácsadója Magyarországon az ITR szerint

Szerző: Adó Online
Dátum: 2019. május 24.
Címkék: ,
Rovat:

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az EY-t választotta az Év Adótanácsadó Cégének Magyarországon az International Tax Review (ITR). A tekintélyes nemzetközi adóügyi magazin hazánk mellett a régióban és egész Európában is elismerte a nemzetközi vállalat adótanácsadási szolgáltatásait – közölte az EY.

Az ITR szerkesztői által megítélt Európai Adóügyi Díjakkal minden évben azokat a cégeket tüntetik ki, amelyek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak az adóügyi tranzakciók és a transzferár-tanácsadás területén. A döntőbe jutott vállalatok eredményeit az általuk kezelt tranzakciók értéke, komplexitása és az innovatív szakmai megvalósítás alapján értékelte a szakmai zsűri.

A magyarországi Év Adótanácsadója cím mellett az ITR Közép-Kelet-Európa és Európa legjobb transzferár-tanácsadó cégének nevezte meg az EY-t. A könyvvizsgálattal, üzleti-, adó-, jogi- és tranzakciós tanácsadással foglalkozó vállalat több mint 150 országban van jelen, budapesti irodájában jelenleg több mint hatszázan dolgoznak.


Kapcsolódó cikkek: