Segélykalkulátor: ennyi jár elbocsátáskor


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember elsejétől rövidebb ideig jár a munkanélküli segély, és az összege is csökkenhet. Hogy pontosan mennyivel is, megismerheti kalkulátorunk segítségével!

A munkanélkülieknek folyósított támogatás eddig is olyan volt, mint egy csúszós falú gödör: nem lehetett kijönni belőle. A gödör szeptember elsejétől mélyebb, a fala is csúszósabb. A részleteket megismerheti az fn.hu kalkulátorából.

Forrás: FN.hu


Kapcsolódó cikkek

2023. szeptember 21.

Hamis mosószert terjesztő céget buktatott le a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) budapesti pénzügyi nyomozói egy több ezer tonna mosószerrel „ügyeskedő” elkövető felelősségre vonását kezdték meg iparjogvédelmi jogok megsértése miatt, és egy börtön elől bujkáló nőt is megtaláltak.

2023. szeptember 21.

NAV: érkeznek az adószámla-értesítők

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) október végéig megküldi az adószámla-értesítőket magánszemély és egyéni vállalkozó ügyfeleinek, az adószámla-egyenlegéről csak az kap értesítést, akinek ötezer forintnál több tartozása, vagy ezer forintnál több túlfizetése van, illetve 2022-re késedelmi pótléka keletkezett – közölte az adóhatóság csütörtökön.