70 millió eurós forrás pályázható a Közép-európai transznacionális programból


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Közép-európai transznacionális program második pályázati körében mintegy 70 millió eurós ERFA forrásra lehet pályázni. A kiírás a közép-európai térség versenyképességének és életszínvonalának javítását célzó programokra vonatkozik.

A pályázat négy prioritása:

1. Az innováció támogatása Közép-Európában.

2. Közép-Európa külső és belső elérhetőségének javítása.

3. A környezet felelősségteljes használata.

4. Városok, régiók versenyképességének és vonzerejének növelése.

A nyertes pályázatok 75, illetve 85 százalékos ERFA társfinanszírozásra számíthatnak.

A pályázáshoz legalább három ország partnereinek összefogása szükséges, amelynek beadási határideje: 2009. március 18.

Forrás: Nemzeti Gazdasági és Fejlesztési Minisztérium


Kapcsolódó cikkek

2024. június 20.

JóAutók.hu: 13 százalékkal nőtt a használtautó-piac forgalma az első öt hónapban

A lakosság egy része a jövedelmi helyzetének lassú rendeződése nyomán most pótolja az előző években elmaradt autóbeszerzéseit állapította meg a JóAutók.hu a DataHouse előzetes adatai alapján; május végéig 368 600 személygépkocsi cserélt gazdát, 13 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A havi adásvételek átlagos mennyisége immár második hónapja alakul korábban sosem látott szinten, 79 ezer körül.

2024. június 19.

Adathalász SMS-ekre figyelmeztet a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató

Adathalász SMS-eket küldenek csalók látszólag a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. nevében, a rövid szöveges üzenetben útdíjtartozásról értesítik a felhasználót, és azt kérik, hogy jelentkezzen be az SMS-ben érkezett linken – hívta fel a figyelmet a szolgáltató.

2024. június 18.

EY: adatlopásoktól rettegnek a vásárlók

Egyre több vevő aggódik amiatt, hogy a vásárláskor megadott adatai kiszivárognak, ami a kereskedőket is lépésre kényszeríti – mutat rá az EY legfrissebb, 30 ország több mint 23 000 fogyasztójának megkérdezésével készült nemzetközi kutatásából.