Az OTP betör az ingatlanközvetítő-piacra


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megkezdte működését az OTP-csoport ingatlanközvetítő társasága, az OTP Ingatlanpont Kft.


Az új tevékenység elindításával a társaság célja, hogy segítse ügyfelei ingatlaneladását, vásárlását a megváltozott ingatlanpiaci és finanszírozási piaci körülményekhez alkalmazkodva. A cég március 19-étől húsz irodában várja ügyfeleit.

Kosztolánczy György, az OTP Ingatlanpont ügyvezető igazgatója ígéri: egyedi, máshol nem elérhető ingatlanokat is kínálnak, igény esetén az OTP Bank által biztosított hitelajánlatokkal. A kft. kínálatában a piaci megbízású ingatlanajánlatok mellett az OTP-csoport saját fejlesztésű ingatlanjai, valamint a különböző szolgáltatásai kapcsán – életjáradék, lízing – tulajdonába került ingatlanok is megtalálhatók – írja közleményében a legnagyobb hazai bank, amely új cégétől elvárja, hogy az év végére a három legnagyobb ingatlanközvetítő cég közé kerüljön.


Kapcsolódó cikkek

2023. szeptember 22.

Nagy kihívás a karbonsemlegesség elérése

Az Európai Unió 2050-re kitűzött klímasemlegességi célját a hazai vállalatok közül egyre többen ismerik, de elsősorban nehézségként, nem pedig lehetőségként tekintenek rá. „A cégvezetők tisztában vannak azzal, hogy iparáguk környezeti lábnyoma számottevő – de saját szerepüket kedvezőbbnek ítélik meg, mint az iparágukét” – mutatta be a K&H fenntarthatósági indexe mögött meghúzódó kutatás eredményeit Suba Levente, a pénzügyi csoport fenntarthatósági vezetője.