Az OTP betör az ingatlanközvetítő-piacra


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megkezdte működését az OTP-csoport ingatlanközvetítő társasága, az OTP Ingatlanpont Kft.


Az új tevékenység elindításával a társaság célja, hogy segítse ügyfelei ingatlaneladását, vásárlását a megváltozott ingatlanpiaci és finanszírozási piaci körülményekhez alkalmazkodva. A cég március 19-étől húsz irodában várja ügyfeleit.

Kosztolánczy György, az OTP Ingatlanpont ügyvezető igazgatója ígéri: egyedi, máshol nem elérhető ingatlanokat is kínálnak, igény esetén az OTP Bank által biztosított hitelajánlatokkal. A kft. kínálatában a piaci megbízású ingatlanajánlatok mellett az OTP-csoport saját fejlesztésű ingatlanjai, valamint a különböző szolgáltatásai kapcsán – életjáradék, lízing – tulajdonába került ingatlanok is megtalálhatók – írja közleményében a legnagyobb hazai bank, amely új cégétől elvárja, hogy az év végére a három legnagyobb ingatlanközvetítő cég közé kerüljön.


Kapcsolódó cikkek

2024. július 24.

Bérlés vagy lakásvásárlás?

A felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetése után időnként felmerül a lakásvásárlás kérdése; az ingatlan.com elemzése szerint a megfelelő önrésszel rendelkező családoknak vagy fiataloknak érdemes mérlegelniük, hogy a bérlés helyett inkább vásároljanak egy garzonlakást.

2024. július 23.

Kamatot vágott a jegybank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 25 bázisponttal 6,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben vitte lejjebb.