Egységes támogatás: még pár napjuk van a gazdáknak

Szerző: Ado Online
Dátum: 2018. május 10.
Rovat:

Május 15-ig szankciómentesen adhatják be kérelmüket a gazdák az egységes támogatásra.


Az idén április 3-tól május 15-ig adhatják be szankciómentesen a gazdák az egységes támogatási kérelmüket – mondta Kondra Laura, a Magyar Államkincstár (MÁK) elnökhelyettese csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Kiemelte, ezt követően június 11-ig az államkincstár munkanaponként 1 százalékos késedelmi díjat számol fel, utána érdemi vizsgálat nélkül elutasítják az igénylést.

Ismertette, hogy az utóbbi években a támogatási jogcímek száma folyamatosan emelkedett, az idén 44 jogcímen lehet támogatási igényt benyújtani.

(MTI)

[htmlbox Változásfigyeltetés]

 

 


Kapcsolódó cikkek:


Négybillió dollár fölött a csúcsmárkák
2018. augusztus 17.

Százmilliárd dollárnál is nagyobb márkaértéket kellett felmutatni annak a cégnek, amelyik az idén be akart kerülni a világ 10 legértékesebb brandje közé. Az amerikaiak által dominált TOP 5-be berobbant egy kínai márka is. Az InfoTandem infografikája.

Drágul a gázolaj
2018. augusztus 15.

A Mol Nyrt. emeli bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken, a 95-ös benzin ára nem változik.

Rekordbővülést ért el a lízingpiac
2018. augusztus 13.

Az új finanszírozások összege elérte a 329 milliárd forintot, ami sokéves csúcsnak számít, és 18 százalékos növekedést jelent éves szinten - közölte a Magyar Lízingszövetség.

Vágtat az ipar
2018. augusztus 13.

Júniusban az ipari termelés 4,2 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, az előző havi alig 0,4 százalékos emelkedés után.