Bejegyzések csr címkével

2023. október 5. Cégvilág

Egyelőre kikerült a hazai cégek fókuszából a fenntarthatóság ügye

Nincs olyan ágazata a magyar gazdaságnak, amelyben ne rosszabb eredményt mutatott volna ki a K&H fenntarthatósági indexe, mint egy évvel korábban. „2023 első féléve bizonyosan nem a környezeti lábnyom csökkentésére tett erőfeszítések miatt vonul be a gazdaságtörténetbe” – mondja Suba Levente, a K&H fenntarthatósági vezetője, aki szerint a kedvezőtlen konjunktúra megakasztotta a lassan beinduló folyamatokat, áll az Adó Online-hoz eljuttatott közleményben.

2022. november 17. Cégvilág

Fontos a cégek társadalmi felelősségvállalása, mégis keveset költenek rá a magyar vállalatok

Többet vagy az ideivel azonos összeget költ a magyarországi nagyvállalatok többsége társadalmi felelősségvállalás (CSR, corporate social responsibility) tevékenységre a következő évben a válság ellenére is, és bár nagyobb részük szerint a tevékenység szerepe nőni fog, a hazai CSR-költés meglehetősen alacsony a Scale Impact és a Magyar PR Szövetség közös kutatása szerint.

WonderFlora – Egy csepp segítség (x)
2020. december 23. Cégvilág

WonderFlora – Egy csepp segítség (x)

Egy újabb álma valósult meg Flórának, a nagy öröm pedig ezúttal sem maradt el. Drávucz Rita, Világ- és Európa-bajnok vízilabdázónő CMT-s kislányát az e-Jogsegéd vezetősége lepte meg még az ünnepek előtt, így személyesen adhatta oda összeírt kívánságait a Télapónak.

2020. február 27. Munkaügyek

A fiatalok gyorsan észreveszik a hiteltelen vállalati kommunikációt

A 18-25 év közötti munkavállalók számára különösen fontos, hogy munkahelyük kiálljon a számukra is fontos ügyek mellett – derül ki a Process Solutions számviteli és bérszámfejtési szolgáltató felméréséből, áll az Adó Onlinehoz eljuttatott közleményben. A legfontosabb témák számukra a betegek, a hajléktalanok és az éhezők megsegítése, a környezetvédelem, valamint az állatok védelme.