Több mint 800 résztvevő a bérügyviteli bajnokságon

 • Értesítő a rovat cikkeiről

A szakmai megmérettetés kihívása és az értékes nyeremények több mint 800 jelentkezőt vonzottak a NAV, a BGF és a NEXON által szervezett I. Országos Bérügyviteli Bajnokságra.

Az első online forduló június 20. – július 20-ig zajlott. Ezen a fordulón maximálisan 100 pontot érhettek el a versenyzők. A feladatok nehézségét bizonyítják az első részeredmények: az átlagpontszám 48 volt és csupán három versenyző tudott maximumot elérni. A legtöbb versenyzőnek az első feladattal gyűlt meg a baja, amelyben egy kormánytisztviselő bérét kellett számfejteni.

A bajnokság második online fordulója július 20-án kezdődött, a feladatok leadási határideje augusztus 20. éjfél.

Az első forduló eredményei alapján az látszik, hogy még akár a második fordulóban csatlakozóknak is komoly esélyük lehet a döntőbe való bejutásra és az értékes nyereményekre.

Díjazás

A bruttó 2 millió forint összdíjazású bajnokság nyertesei pénzbeli, illetve tárgyi jutalomban részesülnek. A bajnokságban legtöbb pontszámot elérő 100 résztvevő a NAV, a BGF és a NEXON képviselői által aláírt, szakmai kiválóságot igazoló Tanúsítványt kap.

A hallgatói jogviszonyban álló – kiemelkedő eredményt elérő és szakirányú felsőoktatási képzésben ‑ résztvevők számára a NEXON ösztöndíjat, továbbá féléves gyakornoki munkahelyet kíván biztosítani. Kövesse figyelemmel a bajnokság menetét és feladatait a www.berugyvitelibajnoksag.hu oldalon!

 • Értesítő a rovat cikkeiről
Az irányítópulton gyorsan elérhetőek az új funkciók Irányítópult

Az ado.hu új funkciói itt elérhetőek az Ön számára, a megjelenéshez kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be!

Újdonságok

 • e-keresekedelem

  A félrevezető online kereskedelmi gyakorlat kiszűrésére a szaktárca a társhatóságokkal közösen rendszeresen ellenőrzi a webáruházakat az erre a célra kidolgozott akcióterv alapján - közölte Keszthelyi Nikoletta, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.

 • parlament

  Az Országgyűlés ötnapos üléssel folytatja munkáját a jövő héten. A képviselők szerdától péntekig - a tervek szerint 30 órás időkeretben - véleményezhetik a kormány jövő évi költségvetési javaslatát, emellett öt órában vitathatják meg a 2019-es adóváltoztatási terveket. 

 • Gulyás Gergely

  További adócsökkentéseket ígért a Miniszterelnökséget vezető miniszter a következő években.

 • cafeteria

  Elutasítja a cafeteria-rendszer módosítását a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) és egyeztetést sürget a tervezetről a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának összehívásával.  

 • adó, adózás, adótörvény

  A kormány 2018. június 19.-én beterjesztette az idei első adómódosító csomagot, majd pár órával később a szociális hozzájárulási adóról szóló törvényt is.