Több mint 800 résztvevő a bérügyviteli bajnokságon

 • Értesítő a rovat cikkeiről

A szakmai megmérettetés kihívása és az értékes nyeremények több mint 800 jelentkezőt vonzottak a NAV, a BGF és a NEXON által szervezett I. Országos Bérügyviteli Bajnokságra.

Az első online forduló június 20. – július 20-ig zajlott. Ezen a fordulón maximálisan 100 pontot érhettek el a versenyzők. A feladatok nehézségét bizonyítják az első részeredmények: az átlagpontszám 48 volt és csupán három versenyző tudott maximumot elérni. A legtöbb versenyzőnek az első feladattal gyűlt meg a baja, amelyben egy kormánytisztviselő bérét kellett számfejteni.

A bajnokság második online fordulója július 20-án kezdődött, a feladatok leadási határideje augusztus 20. éjfél.

Az első forduló eredményei alapján az látszik, hogy még akár a második fordulóban csatlakozóknak is komoly esélyük lehet a döntőbe való bejutásra és az értékes nyereményekre.

Díjazás

A bruttó 2 millió forint összdíjazású bajnokság nyertesei pénzbeli, illetve tárgyi jutalomban részesülnek. A bajnokságban legtöbb pontszámot elérő 100 résztvevő a NAV, a BGF és a NEXON képviselői által aláírt, szakmai kiválóságot igazoló Tanúsítványt kap.

A hallgatói jogviszonyban álló – kiemelkedő eredményt elérő és szakirányú felsőoktatási képzésben ‑ résztvevők számára a NEXON ösztöndíjat, továbbá féléves gyakornoki munkahelyet kíván biztosítani. Kövesse figyelemmel a bajnokság menetét és feladatait a www.berugyvitelibajnoksag.hu oldalon!

 • Értesítő a rovat cikkeiről
Az irányítópulton gyorsan elérhetőek az új funkciók Irányítópult

Az ado.hu új funkciói itt elérhetőek az Ön számára, a megjelenéshez kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be!

Újdonságok

 • GDPR, EU

  Nyilvános a GDPR alapján kiszabható közigazgatási bírságról szóló iránymutatás – írja az adatvedelmirendelet.hu.

 • Facebook

  Történtek előrelépések, a vizsgált közösségi médiavállalatok közül kettő, a Facebook és a Twitter működése azonban továbbra sem felel meg teljes mértékben az uniós fogyasztóvédelmi szabályoknak - közölte az Európai Bizottság.

 • sztrájk

  A szakszervezet 19 százalékos béremelést követel – írja az Index.

 • számítógép_klaviatura

  A valós idejű számlaadat-szolgáltatáshoz kapcsolódó technikai dokumentáció elérhetővé vált az adóhatóság oldalán. Ha eddig nem is, a leírásból egyértelműen kiderül, hogy a cégek új feladatának megoldásához pénzügyi, adós és IT kompetenciákra is szükség van, mindvégig a folyamat során.

 • fired2

  A jogviszony létesítését megelőzően tanúsított magatartások nem értelmezhetőek kötelezettségszegésként, mert kötelezettségszegés csak az adott jogviszonnyal összefüggésben és annak fennállása alatt értelmezhető - a Kúria eseti döntése.