Több mint 800 résztvevő a bérügyviteli bajnokságon

 • Értesítő a rovat cikkeiről

A szakmai megmérettetés kihívása és az értékes nyeremények több mint 800 jelentkezőt vonzottak a NAV, a BGF és a NEXON által szervezett I. Országos Bérügyviteli Bajnokságra.

Az első online forduló június 20. – július 20-ig zajlott. Ezen a fordulón maximálisan 100 pontot érhettek el a versenyzők. A feladatok nehézségét bizonyítják az első részeredmények: az átlagpontszám 48 volt és csupán három versenyző tudott maximumot elérni. A legtöbb versenyzőnek az első feladattal gyűlt meg a baja, amelyben egy kormánytisztviselő bérét kellett számfejteni.

A bajnokság második online fordulója július 20-án kezdődött, a feladatok leadási határideje augusztus 20. éjfél.

Az első forduló eredményei alapján az látszik, hogy még akár a második fordulóban csatlakozóknak is komoly esélyük lehet a döntőbe való bejutásra és az értékes nyereményekre.

Díjazás

A bruttó 2 millió forint összdíjazású bajnokság nyertesei pénzbeli, illetve tárgyi jutalomban részesülnek. A bajnokságban legtöbb pontszámot elérő 100 résztvevő a NAV, a BGF és a NEXON képviselői által aláírt, szakmai kiválóságot igazoló Tanúsítványt kap.

A hallgatói jogviszonyban álló – kiemelkedő eredményt elérő és szakirányú felsőoktatási képzésben ‑ résztvevők számára a NEXON ösztöndíjat, továbbá féléves gyakornoki munkahelyet kíván biztosítani. Kövesse figyelemmel a bajnokság menetét és feladatait a www.berugyvitelibajnoksag.hu oldalon!

 • Értesítő a rovat cikkeiről
Az irányítópulton gyorsan elérhetőek az új funkciók Irányítópult

Az ado.hu új funkciói itt elérhetőek az Ön számára, a megjelenéshez kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be!

Újdonságok

 • forint_pénz

  Még karácsony előtt megkapják a jogosultak a januárban esedékes családtámogatásokat, azaz a családi pótlékot, a gyermekgondozást segítő ellátást (gyes) és a gyermeknevelési támogatást (gyet) - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • munkanélküliség

  Július-szeptemberben már a harmadik egymást követő negyedévben emelkedett újabb történelmi rekordra a foglalkoztatottak száma az Európai Unióban és az euróövezetben, jelezve, hogy erős gazdasági növekedés mellett egyre feszítettebbé válik a munkaerőpiac.

 • vasút

  Vasúti teherszállítmányokban, vasérc alá rejtve találtak cigarettát a pénzügyőrök - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán.

 • vám

  Jelentős változás előtt áll a nemzeti vámszabályozás. Az RSM Blog összegyűjtötte a lefontosabb tudnivalókat.

 • ajándék

  A digitális fejlődés egyik mellékhatásaként tapasztalhattuk meg ebben az évben, hogy az e-szja bevallások sikeres bevezetésével párhuzamban a civil szervezetek számára felajánlott 1 százalékos adományok összege lecsökkent. A céges adományok és ezek adókedvezménye azonban nem változott, érdemes ezzel is számolni év vége előtt!