Éjfélig nyitva lesz néhány posta


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csütörtökön megnövekedett forgalomra számítanak a postahivatalok, mivel ma jár le a jelentkezési határidő a felsőoktatásba és eddig kell befizetni az adókat és a járulékokat is.

Az adó- és járulékbefizetések és a felsőoktatási jelentkezések csütörtök éjfélkor lejáró határideje miatt több postahivatal éjfélig tart nyitva csütörtökön – közölte a Magyar Posta Zrt. az MTI-vel.

A megyeszékhelyek főpostái egységesen este nyolc óráig lesznek nyitva csütörtökön, három posta azonban éjfélig várja az ügyfeleket. Ezek a Nyíregyháza–Jósaváros postamesterség, valamint Budapesten a Nyugati pályaudvar melletti 62-es és a Keleti pályaudvar szomszédságában lévő 72-es posta. A fővárosi Fogarasi utcai TESCO bevásárlóközpontban található posta ezen a napon is nonstop nyitva tartással működik.

A postára adott jelentkezési lapok feldolgozását folyamatosan végzi a Magyar Posta. A társaság logisztikai központjában és a vidéki feldolgozóközpontokban szintén megerősített szolgálattal várják a beérkező küldeményeket. Az esti órákban nyitva tartó posták adatairól a Magyar Posta Központi Ügyfélszolgálati Irodája ad felvilágosítást a 06-40-46-46-46-os telefonszámon.

Forrás: Figyelő


Kapcsolódó cikkek

2024. május 24.

Az Európai Tanács új szabályokról állapodott meg a forrásadó-eljárásokra vonatkozóan

A Tanács megállapodásra jutott a kettős adóztatás alóli mentességre irányuló gyorsabb és biztonságosabb eljárásokról, amelyek hozzá fognak járulni a határokon átnyúló befektetések fellendítéséhez és az adóvisszaélések elleni küzdelemhez. Az úgynevezett FASTER-kezdeményezés célja, hogy a forrásadó-eljárásokat biztonságosabbá és hatékonyabbá tegye az EU-ban a határokon átnyúlóan működő befektetők, a nemzeti adóhatóságok és a pénzügyi közvetítők, például a […]

2024. május 24.

Varga Mihály: a kormány kitart az adócsökkentés politikája mellett

A kormány kitart az adócsökkentés politikája mellett, az elmúlt évtizedben a magyar gazdaság teljesítménye nőtt, miközben az adóelvonás mértéke csökkent – mondta a pénzügyminiszter a Magyarország tíz legnagyobb adózója elismerés átadó ünnepségén pénteken, Budapesten.

2024. május 24.

A közvetett adózás rendszere Egyiptomban (1. rész)

Egyiptom modern áfa-szabályozása 2016-ra datálható, ekkor lépett életbe az új áfa-törvény, amely felváltotta a korábbi termék-szolgáltatás jellegű adót. A törvény két jelentős módosításon esett át, először 2020-ban, majd 2022-ben.