Frissültek a NAV Információs füzetek


Az Adó Jogtár Prémium szintjén is frissítésre kerültek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szakemberei által készített Információs füzetek.


Jelenleg 18 információs füzetben történt tartalmi frissítés, főként az eljárási szabályokat, a személyi jövedelemadót és a foglalkoztatáshoz kapcsolódó járulékokat, valamint az egyéb adónemeket, kötelezettségeket érintő kategóriákban.

Az Adó Jogtár Prémium szintjén elérhető NAV Információs füzetek Önnek is hasznos segítséget nyújthatnak! Az időállapotokkal és kattintható jogszabályokkal ellátott tájékoztatókban gyorsan és egyszerűen kereshet, könnyedén használhat könyvjelzőket, digitális jegyzeteket is, mely kényelmi funkciók még hatékonyabbá teszik a szakmai felhasználást.

A szerkesztőség
Kapcsolódó cikkek

2022. december 6.

A 2023. évi adóváltozások főbb irányai – NAV-Figyelő 48. hét

Megjelent az Adóvilág új száma – fókuszban a 2023. évi adóváltozások. A NAV saját hivatalos lapjának legújabb számában a bárki számára elérhető cikk a jövő évtől hatályos adóváltozásokat veszi szemle alá, amelyek az adminisztráció egyszerűsítésére, az európai uniós jogharmonizációra, illetve a gazdaság fehérítésére irányulnak.