Gigantikus adócsalással vádolnak egy bankot


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beperelték New York város manhattani törvényszékén a Deutsche Bankot, a büntetéssel és a kamatokkal együtt több mint 190 millió dollárt követelnek tőle – írja a vs.hu.


Még 1999-ben és 2000-ben követte el azt az állítólagos csalást a Deutsche Bank, ami miatt tegnap beperelték őt amerikai szövetségi hatóságok – olvasható a vs.hu-n.

A Deutsche Bank szóvivője tegnap azt közölte: már 2009-ben egy megállapodásban rendezték az adócsalás kérdését az adóhatósággal- írja a lap.


Kapcsolódó cikkek

2024. július 12.

Megújították a magyar-svájci kettős adóztatás elkerüléséről szóló dokumentumot

A magyar-svájci gazdasági kapcsolatok további erősítése kiemelt fontosságú mindkét fél számára – hangsúlyozta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyi államtitkára, miután aláírta Jean-François Parozzal, a Svájci Államszövetség magyarországi nagykövetével a két ország közötti, a kettős adóztatás elkerüléséről szóló, egyezmény módosító jegyzőkönyvét a Pénzügyminisztérium (PM) pénteki közleménye szerint.

2024. július 12.

NAV: elindult a dohány-kontroll

Elindult a dohány-kontroll: július elején megkezdődött a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága kiemelt figyelmet fordít a feketekereskedelem megakadályozására – közölte a NAV pénteken.