Középiskolások pénzügyi tudatosságát támogatja a Számlázz.hu


Szakmai partnerként és szponzorként támogatja Magyarország egyik legjelentősebb fintech cége, a Számlázz.hu a Luca Pacioli Középiskolás Versenyt, amelynek célja fiatalok számviteli, pénzügyi és adózási ismereteinek fejlesztése. A megmérettetésben a Kárpát-medencében tanuló magyar középiskolások vehetnek részt, ám nemcsak a versenyzőket, hanem a felkészítő tanárokat és a legtöbb diákot delegáló iskolát is díjazzák.

A versenyre 54 középiskolából 929 diák töltötte ki a feladatsort. A döntő április 13-án lesz Budapesten, a Corvinus Egyetemen.

A Számlázz.hu szakmai partnerként és szponzorként is a verseny mellé állt, mert fontosnak tartja a fiatalok, a jövő vállalkozóinak pénzügyi képzését, felkészítését, támogatását.

„A Számlázz.hu nemrég múlt el 18 éves, mi már nagykorúak vagyunk, és szeretnénk minden tapasztalatot átadni az új generációnak. Örülnénk, ha minél több fiatal választaná a pénzügyi, könyvelői pályát. Gyorsan fejlődő terület ez, amelyet a lehetőségeinken belül mi is folyamatosan modernizálunk és vonzóbbá teszünk új online megoldásokkal, szoftverekkel. Kiemelten figyelünk azoknak az edukálására és támogatására is, akik koruknál fogva még csak most nyitnak a vállalkozói lét felé, és azt tervezgetik, hogyan váltják valóra álmaikat a jövőben” – mondta el Ángyán Balázs, a Számlázz.hu ügyvezetője.

Forrás: Számlázz.hu


Kapcsolódó cikkek

2024. május 22.

Hamis termékekre csapott le a NAV

Hamis márkajelzésű cipőket, sportmezeket, adatkábeleket és fülhallgatókat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei mintegy százmillió forint értékben egy bolgár kamionban Gyulánál.

2024. május 22.

Mit bizonyíthat a szakértő a bíróság előtt?

Az iparűzési adó alapjáról szóló perben szakértőt rendelt ki a hatóság; az eljárás során felmerült, mit is bizonyíthat a szakértő és mit nem. Érdekes jogesetet ismertetünk.