Bejegyzések szamlazz.hu címkével

2023. december 7. Cégvilág

Nagy könyvelő kutatás: mindig elérhetőek, több magánéletre vágynak a magyar könyvelők

A magyar könyvelők 72%-a nem elégedett a munkája anyagi ellentételezésével, holott háromnegyedük arra is hajlandó, hogy munkaidőn túl is az ügyfelek rendelkezésére álljon – derül ki a Számlázz.hu friss, online felméréséből. A kutatás szerint a május a könyvelők legnehezebb időszaka és többségében hisznek a digitalizáció pozitív hatásaiban.

2023. október 2. Cégvilág

A magyar vállalkozások negyede késve jut a pénzéhez egy kutatás szerint

A magyar vállalkozók több mint fele átélte már azt a kellemetlen érzést, hogy késve jut a pénzéhez, és a számla lejárta után sem érkezik SMS a banki utalásról. Közel negyedük számára (24%) gyakori élmény az, hogy tartoznak nekik. A Számlázz.hu az Opinióval együttműködve készíttetett reprezentatív online felmérést a hazai vállalkozók pénzügyi helyzetéről, mindennapi nehézségeikről.

2023. augusztus 29. Cégvilág

Követeléskezelési szolgáltatást indított a Számlázz.hu

Digitális követeléskezelési szolgáltatást indított a Számlázz.hu.  A Payee csapatával közösen kifejlesztett szolgáltatás több lépcsőben, jogi segítséget is nyújtva kezdeményezi a lejárt követelések kifizetését – olvasható az Adó Online-hoz eljuttatott közleményben.

2023. augusztus 9. Cégvilág

Elérte az évi 100 milliót a Számlázz.hu-s számlák száma

A számlázási piac vezető szereplője, a Számlázz.hu ügyfelei által a cégen keresztül kibocsátott számlák száma elérte az évi 100 milliót, és éves szinten folyamatosan több mint 40 százalékkal bővül, ügyfelei számát a cég tavaly nyár óta 100 ezerrel 600 ezerre növelte – közölte a társaság.

2023. június 20. Cégvilág

Jön a digitális faktoring Magyarországon – 24 órán belül készpénzre válthatók a számlák

Minden ügyfele előtt megnyitotta a digitális faktoring lehetőségét a Számlázz.hu. A szolgáltatás segítségével a vállalkozó akár 24 órán belül készpénzre válthatja a számláit. A faktorálás megoldás lehet mindazok számára, akik nem szeretnek sokat várni a pénzükre és stabilitásra törekednek. Magyarország egyik vezető fintech vállalataként a Számlázz.hu több mint félmillió vállalkozást segít digitális megoldásaival, faktoring szolgáltatását pedig a legnagyobb hazai bankfüggetlen faktorcég, a BÁV Faktor által életre hívott Flexibillel együttműködve valósítja meg.