Több mint tízmilliót érő hamis órát és ruhát találtak egy román járműben


Több mint tízmillió forintot érő hamis órát és ruhát találtak a pénzügyőrök egy román kisteherautó ellenőrzésekor az M1-es autópályán – közölte a NAV.

A pénzügyőrök az autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán ellenőrizték a járművet, amelynek rakterében különféle márkajelzésű órákat, hozzájuk tartozó övet, pénztárcát, valamint ruhaneműt és cipőket találtak.

Az előzetes szakértői vélemény szerint a termékek hamisítványok, amelyeket a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hoztak forgalomba. A NAV munkatársai a több mint tízmillió forint értékű árut lefoglalták és eljárást indítottak – áll a közleményben.

(MTI)


Kapcsolódó cikkek

2023. február 3.

IFRS és a nyereségadók

A pénzügyi kimutatásait az IFRS előírásai alapján összeállító társaságoknak az IAS 12 standard előírásait kell alkalmazni valamennyi nyereség jellegű adó esetében. Az adóhatásokkal szembeni tárgyidőszaki és jövőbeni elszámolásra az IFRS a magyar szabályoktól eltérő, speciális szabályokat alkalmaz függetlenül attól, hogy külföldi, vagy belföldi adókról van szó! Az RSM Hungary szakértőjének cikke.