Tűzifa készül rászorulóknak az adóhatóság által lefoglalt hamis raklapokból


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Varga Mihály pénzügyminiszter bejelentette: 170 tonna tűzifa készül a a NAV által lefoglalt hamis raklapokból.

Az adóhatóság által lefoglalt 8500 hamis raklapból juttatnak tűzifát a rászorulóknak – közölte Varga Mihály pénzügyminiszter közösségi oldalán szerdán.

A pénzügyminiszter elmondása szerint a hamis raklapokat az adóhivatal az elmúlt időszak ellenőrzési akcióiban foglalta le.

A raklapokból 170 tonna tűzifa lesz, azt segélyszervezetek juttatják majd el a rászoruló családokhoz – tette hozzá Varga Mihály.

(MTI)


Kapcsolódó cikkek

2020. november 24.

Hatpontos pénzügyi csomagot jelentett be Varga Mihály

A pénzügyek intézését könnyítő hatpontos pénzügyi csomagról döntött a gazdaságvédelmi operatív törzs a Pénzügyminisztérium és a Bankszövetség javaslatai alapján. Több helyen fizethetünk majd elektronikusan és olcsóbbá válik az ingatlanügyintézés – olvasható a kormany.hu-n.
2020. december 8.

50 százalékos bértámogatás: január végéig meghosszabbítják a turizmusban és a vendéglátásban

A kormány január végéig meghosszabbítja az 50 százalékos bértámogatást a turizmusban és a vendéglátásban; a vendéglátás, a szálláshely, a művészet, a szórakoztatás és a szabadidő szektorokban a bértámogatással 140 ezer munkahelyet véd meg a kormány – jelentette be a pénzügyminiszter kedden a Facebook-oldalán közzétett videójában, az ágazati képviselőkkel folytatott egyeztetést követően.