A végtörlesztők is kaphatnak pénzt a bankoktól


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pénteken nyújtja be a kormány az országgyűlésnek az elszámolási törvényt, amiről szeptember 24-én szavaznak a képviselők – mondta Rogán Antal a Magyar Nemzetnek.


A Fidesz frakcióvezetője a lapnak elmondta, hogy törvénynek rögzítenie kell, mekkora összeg jár vissza az adósoknak és azt is, hogyan kell ezt számukra folyósítani.

Rogán Antal szerint azoknak is vissza kell kapniuk a tisztességtelennek ítélt egyoldalú kamatemelések és az árfolyamrés miatti összeget, akik éltek a végtörlesztés lehetőségével. Ők készpénzben kapják meg a pénzt a tervek szerint.

 

 


Kapcsolódó cikkek

2024. április 19.

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

A Rába Járműipari Holding Nyrt. csütörtöki közgyűlése, az igazgatóság javaslatának megfelelően úgy határozott, hogy a járműgyártó vállalat idén sem fizet osztalékot – közölte a győri székhelyű cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.

2024. április 19.

Tudjuk, hogy kritikus a jelszavak cseréje, de mégsem tesszük meg

Egy friss felmérés szerint bár a lakosság háromnegyede gondolja úgy, hogy meg kell változtatni bizonyos időközönként az online felületeken használt jelszavakat, egyharmaduk nem teszi ezt meg. Sőt, az internetes vásárlók ötöde minden felületen ugyanazt a belépési azonosítót használja. A biztonságos internethasználathoz azonban elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk az ilyen alapvető adatvédelmi beállításokkal. Éppen ezért az OTP Mobil egy edukatív, online információs kampányt indított, melyben gyakorlati, egyszerűen alkalmazható tanácsokkal, tippekkel látja el az internetezőket.