Árat emel az OTP


Az OTP Bank a digitális, elektronikus átutalásoknál egyszámjegyű, a többi díjnál differenciált ármódosítást hajt végre 2024. március 1-jétől lakossági ügyfeleinél, az átlagos bankolási szokásokkal rendelkező ügyfelek többsége egyszámjegyű emelést fog érzékelni az előző évben kifizetett banki díjaihoz képest.

A pénzintézetközleménye szerint kiemelt figyelmet fordítanak a fiatalokra, így továbbra is díjmentesen biztosítják az OTP Junior számlát a 24 év alattiak számára, valamint az elektronikus átutalás is díjmentes marad a fiatal ügyfeleknek havi 100 000 forintig.

Az online utalások esetében minden ügyfél számára továbbra is megmarad az akciós díjmentesség 20 000 forint alatti utalások esetében havonta összesen 500 000 forint összegig, amihez csupán az ügyfeleknek igényelniük kell a megfelelő kedvezményelemet.

Az OTP Bank egy évvel meghosszabbítja Árfolyam+ kedvezménycsomagját, amely használatával bankkártyás vásárlás esetén középárfolyamon számolnak el az ügyfelekkel.

Az új díjak 2024. február 9-ltől a hitelintézet érintett termékoldalain a hirdetményekben, vagy a kondíciók aloldalon találhatóak meg – tájékoztatott az OTP Bank.

(MTI)


Kapcsolódó cikkek

2022. június 8.

78,3 milliárd forintnyi extraprofitadót fizet az OTP idén

2022-ben a 2021-es éves beszámoló alapján meghatározott nettó árbevétel, az adó kulcsa pedig 10 százalék. Ennek megfelelően az OTP magyarországi csoporttagjait idén 78,3 milliárd forintnyi befizetési kötelezettség terheli – közölte a pénzintézet a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.
2023. május 23.

35 százalékkal bővült az elektronikus fizetések forgalma

Az OTP Bank rendszereiben lebonyolított elektronikus fizetések forgalma az év első három hónapjában a megelőző negyedévhez képest ugyan 5,5 százalékkal visszaesett, éves összevetésben azonban 34,9 százalékkal bővült, amiben az infláció jelentős szerepet játszott – közölte az OTP Bank.