Az adózási ismeretek esete az üdítőitallal


Négy témakört érintő adózási ismeretekkel bővíti ingyenesen elérhető online tananyagait a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. oktatási platformja – közölte az üdítőgyártó vállalat csütörtökön.

A közlemény szerint az adószakértők által összeállított oktatási anyagban a felhasználók megismerkedhetnek az adózási alapfogalmak mellett a magánszemélyek és vállalkozók adózásának főbb témaköreivel, valamint az online adózással.

Hozzátették: az új oktatási modulok és azok példái segítséget nyújthatnak akár az adóbevallás elkészítéséhez vagy saját vállalkozás elindításához. A Coca-Cola Magyarország oktatási platformja 2017 óta működik, hogy segítsen a 18-35 év közötti fiataloknak a munkaerőpiaci elhelyezkedésben. A honlapon regisztrált felhasználók ötezernél is több képzést végeztek el – ismertették.

Hirdetés


Töltse le ingyenesen „
A 2022. évi őszi adóváltozások” című 3 részes összefoglaló írást!Szerezzen első kézből, a Pénzügyminisztérium szakembereitől információt a 2023. január 1-jén életbe lépett adóváltozásokkal kapcsolatban.Regisztráljon, és azonnal érkezik az anyag első része!

A program oktatási felületén, a www.enjovom.hu oldalon lévő tananyagok önismeretben, állásinterjúra való felkészülésben, önéletrajzírásban, közösségi média használatban, vállalkozásindításban, jogi és pénzügyi alapismeretekben segítenek a felhasználóknak – írták.

Az online tananyagok mellett személyes, kiscsoportos workshopok is elérhetők, amelyeken szakképzett trénerek segítenek a résztvevőknek munkaerőpiaci készségeik fejlesztésében. A 18-35 év közötti nem dolgozó és nem is tanuló fiatalok mellett a workshopok elérhetők hátrányos helyzetű fiataloknak, kismamáknak, fiatal nőknek, kisgyermekes szülőknek, fiatal vállalkozóknak, fogyatékossággal élő fiataloknak és pályaválasztás előtt álló középiskolásoknak – áll a közleményben.

(MTI)


Kapcsolódó cikkek

2024. február 26.

Árfolyam az áfában (III. rész)

A cikksorozat ezen részében a harmadik államból importált termék távértékesítése, valamint a Közösségen belüli távértékesítés és távolról is nyújtható szolgáltatás tekintetében meghatározott értékhatár forintosítási szabályairól lesz szó.

2024. február 23.

Energiahatékonysági beruházások adókedvezménye – még nem késő élni vele

Az energiahatékonysági beruházásokkal összefüggő adókedvezmények rendszere jelentősen átalakult tavaly év végén és ez nehéz helyzetbe hozza a cégeket. Egyúttal fontos hangsúlyozni, hogy a folyamatban lévő beruházások esetén még nem késő élni az adókedvezmény adta lehetőséggel – olvasható a Niveus Consulting Group közleméényében.