Bejegyzések árstop címkével

Orbán Viktor: még nem vezetik ki az ársapkákat
2023. április 14. Cégvilág

Orbán Viktor: még nem vezetik ki az ársapkákat

Áprilisban érzékelhetően csökkenhet az infláció, májusban és júniusban pedig már határozottabban mérséklődhet – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

2022. november 9. Cégvilág

Bejelentették az új árstopos termékeket

A kormány úgy döntött, hogy a friss tojásra és az étkezési burgonyára is kiterjeszti az árstopot az év végéig – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a szerdai Kormányinfón Budapesten.

További árstopos termékek jöhetnek
2022. október 28. Cégvilág

További árstopos termékek jöhetnek

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában kijelentette, a magas árak mögött jelentős részben a szankciók állnak.

Magyarországon marad az árstop
2022. június 16. Cégvilág

Magyarországon marad az árstop

Az élelmiszer- és a benzinárstopot október 1-jéig, a hitelmoratóriumot és a kamatstopot december 31-ig meghosszabbítja a kormány – közölte Orbán Viktor miniszterelnök  csütörtökön a Facebook-oldalán.

2022. március 1. Cégvilág

Az étolajnál szegik meg leginkább az árstopot

Mindössze 85 esetben akadtak kifogásolnivalóra az élelmiszerárstop betartását február elseje óta, tehát már egy teljes hónapja vizsgáló fogyasztóvédelmi szakemberek – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Gulyás: azért nem szabályozták a kenyér árát, hogy ne tegyék tönkre a pékségeket
2022. január 13. Cégvilág

Gulyás: azért nem szabályozták a kenyér árát, hogy ne tegyék tönkre a pékségeket

A szerdán bejelentett élelmiszerárstopról Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Kormányinfón azt mondta: remélhetőleg ez a kormánydöntés nagy könnyebbséget jelent azoknak, akiknek az alapvető élelmiszerek drágulása komoly terhet okoz. Az élelmiszerárakat október 15-i szinten rögzítik, az online pénztárgépadatok alapján rendelkezésre állnak az akkori árak – fűzte hozzá. A miniszter szerint a benzinárplafon bevált, a kormány február közepén dönt a meghosszabbításáról.