Dokumentumkezelő rendszer kkv-knak


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kis- és középvállalatoknak fejlesztette a T-Systems a webes felületen, az instantIT szolgáltatáscsomag részeként elérhető instantDoc dokumentumkezelő és folyamattámogató rendszert.


Webböngészőn keresztül érhetik el a felhasználók a T-Systems kifejlesztette dokumentumkezelő és folyamattámogató szolgáltatását, az instantDoc-ot. A felületet úgy alakították ki – állítják a fejlesztők –, hogy akár tabletről is kezelhető lesz a rendszer. Az instantDoc a T-Systems felhőalapú szolgáltatáscsaládjának legújabb eleme.

IQSYS-ként kezdték fejleszteni

Az azóta a T-Systems részévé vált IQSYS még tavaly nyitotta meggyőri szolgáltatóközpontját, ahonnan a Microsofttal és az SAP-val közösen kialakított, és a régió kkv-inak az igényihez igazított instantIT-t szolgáltatja. A most bemutatott temék ennek a szolgáltatáscsomagnak a részeként kerül piacra.

Ahogy a csomag többi elemét – az SAP Busoness One-ra alapozott instantÜgyvitel vállalatirányítási rendszert, a Microsoft Dynamicsra épülő instantSales ügyfélkezelő rendszert, valamint a beszerzést támogató instantBörzét és a kis és közepes pénzintézetek kiszolgálására alkalmas back office és front office megoldást, az instantMoney-t – az instantDoc-ot is havidíjas alapon, bérleti konstrukcióban lehet használni.

Az instantDoc bevezetése – ígéri a szolgáltató – egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi az iratok kezelését, például az iratok, levelek, munkaanyagok visszakeresését. Moduláris felépítésű, ami könnyíti a testreszabást. A szolgáltatás bevezetését egy mindenre kiterjedő bevezetési forgatókönyvvel segíti a szolgáltató.

Az instantDoc több mint 152 millió forintba került, melyhez a T-Systems – pontosabban még az IQSYS – több mint 38 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Vállalati innováció ösztönzése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. (Annak idején az IQSYS a több mint 280 millióba kerülő győri szolgáltatóközpont kialakítására szintén nyert támogatást: GOP forrásokból 78 millió forintot.)

A távmunka hazai lehetőségeit együttműködő partnerünk, a Bitport.hu (informatika az üzlet nyelvén) értelmezte.


Kapcsolódó cikkek

2023. október 26.

A mesterséges intelligencia a kiberbűnözésnek is lendületet ad

A vitathatatlan előnyök mellett komoly kockázatokkal is jár a mesterséges intelligencia (artificial intelligence, AI) alkalmazásnak terjedése – áll a brit kormány által csütörtökön ismertetett átfogó szakértői jelentésben. Rishi Sunak miniszterelnök szerint szélsőséges esetekben fennáll annak a veszélye is, hogy az emberiség teljesen elveszíti ellenőrzését az AI-technológia felett.