E-mailben segít a NAV a pénztárgépeseken

Szerző: Ado Online
Dátum: 2014. március 17.
Rovat:

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az adóhatóság az online pénztárgépek üzembe helyezésével kapcsolatban felmerült problémák megoldásában szeretne segítséget nyújtani az adózóknak, amelyet e-mailben tehetnek meg az érintettek.


A Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz több alkalommal érkezett jelzés, miszerint az adott üzembe helyezési kóddal az üzembe helyezést nem lehet elvégezni – áll az adóhatóság honlapján olvasható közleményben.

Adó-kódex Számvitel 2014

A márciusban megjelenő kiadvány a számviteli változások gyakorlatias, példákkal illusztrált magyarázatait és a hatályos számviteli számviteli törvényt is tartalmazza. Megrendelés itt

Rendelje meg a TB és a Számviteli kódexet együtt, egy kiadvány áráért!

Ezzel összefüggésben a NAV felhívja a figyelmet, hogy amennyiben egy kóddal megkezdték valamely pénztárgép üzembe helyezését, úgy – még ha az üzembe helyezés adott esetben nem is volt sikeres – az adott kód más pénztárgép üzembe helyezéséhez már nem használható fel, illetve más üzembe kóddal az adott pénztárgép már nem helyezhető üzembe.

Amennyiben az adott üzembe helyezési kóddal a pénztárgép üzembe helyezése nem volt sikeres, úgy az opg.teszt@nav.gov.hu email címen az üzembe helyezési kód megadásával kérhetnek segítséget az érintettek.

Az új Ptk.: amit egy munkajogásznak tudnia kell – szakmai előadássorozat

Az egyes előadásokra külön-külön is jelentkezhet! A teljes előadássorozat ára magában foglalja az áprilisban megjelenő új Kommentár a Munka törvénykönyvéhez című kiadványt.

Helyszín: Best Western Hotel Hungária, 1074 Budapest Rákóczi út 90.

Bővebb információk és a teljes előadássorozatra jelentkezés itt

Fontos, hogy a fenti email cím általános tájékoztatás kérésre nem szolgál, így a NAV arra kéri az adózókat, hogy az ilye tartalmú megkereséseiket ne küldjék erre az elérhetőségre.


Kapcsolódó cikkek:


Az iszlám gazdasági alapelvei (2. rész)
2021. február 26.

A Korán szúráiból az iszlám hittudósok olyan alapelveket vezettek le, amelyek a gazdasági tevékenységre, az állami működés gazdasági oldalára, illetve a muszlim ember pénzzel, gazdálkodással való helyes viselkedésére vonatkoznak. Ezeknek az alapelveknek a betartása a hívő muszlim számára kötelező előírás.

NAV: online minden egyszerűbb
2021. február 25.

NAV: online minden egyszerűbb

A NAV saját fejlesztésű online nyomtatványkitöltőjére hívta fel a figyelmet a honlapján közzétett közleményében.