Elfogyott a pénz


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felfüggesztik a vállalati folyamatmenedzsment támogatására a Közép-Magyarország operatív programban KMOP-2007-1.2.5 kódszámmal kiírt pályázatot 2007. szeptember 28-i hatállyal.

Ezt azt jelenti, hogy a szeptember 28-án éjfélig postára adott pályázatok még érkeztetésre kerülnek. A döntést a 2007. évre rendelkezésre álló források kimerülésével indokolta az illetékes irányító hatóság. A pályázat ismételt meghirdetésére a Nemzeti Fejelsztési Ügynökség tájékoztatása szerint 2008 első negyedévében lehet számítani.

Forrás: VilággazdaságKapcsolódó cikkek

2022. december 2.

Nemzetközi számlagyár vezetője ellen emeltek vádat

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség vádat emelt egy az Egyesült Államokban elfogott férfi és 43 társa ellen, akiket azzal gyanúsítanak, hogy fiktív számlákkal 4,7 milliárd forint forgalmi adót csaltak el – közölte a főügyészség helyettes sajtószóvivője.

2022. december 2.

Orbán: a globális minimumadó munkahelygyilkos adóemelés

A globális minimumadó “munkahelygyilkos adóemelés”, ezért a kormány nem járul hozzá, hogy Magyarországon bevezessék – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.