Elfogyott a pénz


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felfüggesztik a vállalati folyamatmenedzsment támogatására a Közép-Magyarország operatív programban KMOP-2007-1.2.5 kódszámmal kiírt pályázatot 2007. szeptember 28-i hatállyal.

Ezt azt jelenti, hogy a szeptember 28-án éjfélig postára adott pályázatok még érkeztetésre kerülnek. A döntést a 2007. évre rendelkezésre álló források kimerülésével indokolta az illetékes irányító hatóság. A pályázat ismételt meghirdetésére a Nemzeti Fejelsztési Ügynökség tájékoztatása szerint 2008 első negyedévében lehet számítani.

Forrás: Világgazdaság


Kapcsolódó cikkek

2024. június 21.

NGM: nem a szegénység, hanem az óvatosság miatt fogyaszt keveset a lakosság

Az elmúlt napokban látott napvilágot az Eurostat friss adatközlése, miszerint a magyar háztartások fogyasztása az uniós átlag 70 százalékát éri el. Az adatot többen helytelenül értelmezve, a közvéleményt tudatosan félrevezetve úgy állították be, hogy Magyarország az unió legszegényebb országa, ami teljességgel nonszensz és szándékos hazugság – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).