Ez nem annyira jött be az adócsalónak


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elfogott egy toplistás, kiemelten keresett adócsalót a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság célkörözési csoportja Budapesten – közölte a szervezet bűnügyi igazgatója.

A felelősségre vonás elől bujkáló kállósemjéni férfit három év óta, négy igazságügyi hatóság körözése alapján keresték, több mint ötvenmillió forint összegű adócsalásért – mondta Kovács Sándor ezredes. Hangsúlyozta: ez volt a tizedik toplistás elfogása a szabolcsi célkörözési csoport tagjainak az idén, továbbá két keresett személy tartózkodási helyét is sikerült feltárniuk, az egyik Spanyolországban, míg a másik Olaszországban bujkál, s információi szerint az ottani hatóságok már megkezdték felkutatásukat.

A szabolcsi főkapitányság vezető beosztású rendőrtisztje szólt arról is, hogy az első fél évben ˝látványos eredményt ért el a rendőrség a körözött személyek elfogásában a megyében˝, közel kétszáz keresett embert vettek őrizetbe.

Forrás: PrivátBankárKapcsolódó cikkek