Helyi adók 2022: hol, mennyi?


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Letölthető táblázatunkból településenként, illetve fővárosi kerületenként megtudhatja, hogy idén január elsejétől az egyes önkormányzatoknál milyen helyiadó-mértékek hatályosak.

Letölthető táblázatunkból 2022-re vonatkozóan településenként, illetve fővárosi kerületenként megtudhatja, hogy az egyes önkormányzatoknál milyen helyiadó-mértékek hatályosak.

A táblázat kimondottan részletes: többek között megtalálhatja benne minden önkormányzat adózás szempontjából legfontosabb adatait (önkormányzat honlapja, adóügyi információs telefonszám, e-mail cím, levelezési cím, önkormányzati rendelet linkje, adómérték hatályba lépésének napja) is.

helyi adók 2022

Itt pedig a kisvállalkozások adózására vonatkozó különleges átmeneti rendelkezésekről olvashat.


Kapcsolódó cikkek

2023. december 8.

Drónokkal csempészett cigarettát foglalt le a NAV

Drónokkal csempészett cigarettát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Kölcsén – közölte a vámhivatal pénteken.

2023. december 8.

Vagyonfelosztás a tagok között kényszertörlési eljárásban

A kényszertörlési eljárás során sarkalatos pont, hogy az érintett céggel szemben követelés bejelentésére sor kerül-e, illetve a társaságnak van-e fellelhető vagyona. Most adójogi szempontból vizsgáljuk a lehetőségeket.