Hétfőig lehet visszaigényelni a regadót


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A regisztrációs adó részleges visszatérítésére irányuló kérelmek benyújtási határideje 2007. augusztus 13-án, hétfőn éjfélkor jár le – közölte a Vám- és Pénzügyőrség.

Augusztus 13-án a fővámhivatalok nyitvatartási idején belül személyesen, a nyitvatartási időn túl augusztus 13-án éjfélig postai úton van lehetőség a kérelmek benyújtására annál a fővámhivatalnál, amely a regisztrációs adót eredetileg kiszabta.

Forrás: OrigoKapcsolódó cikkek

2022. június 24.

Hamisított órákra csapott le a NAV

Több mint hétmillió forint értékben órát és csaknem egymillió forint értékben cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy furgonban az M1-es autópálya Komárom-Esztergom megyei szakaszán.

2022. június 24.

Jönnek az ispánok – a középkor feltámadása?

A Kormány képviseletében Varga Mihály pénzügyminiszter benyújtotta az Országgyűlésnek Magyarország 2023. évi központi költségvetésének megalapozásáról szóló törvényjavaslatot. Az előterjesztés számos törvényben a kormánymegbízottról főispánra módosítja a kormányzat megyei elöljáróinak megnevezését. Kérdés, hogy valóban csak elnevezésbeli változásról van-e szó, vagy egy új kormányzati stílusról.