Megújította adóügyi kínálatát a Complex Kiadó


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A régebben több címen megjelent szolgáltatásait a Complex Kiadó egy internetes oldalra rendezve olyan portált hozott létre, amely bármely szakmai szinten képes kiszolgálni a Magyarországon adózással foglalkozókat – jelentette be a társaság kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

A mintegy 20 millió forintos fejlesztés részeként létrehozott adatbázis segítségével az adózó a szakmai tájékozódás során nélkülözni tudja a papír alapú elemeket, mondta el Ződi Zsolt lapigazgató. A weboldal éves nettó 20 000 forint előfizetéssel elérhető szolgáltatása, az Adóparadicsom több tízezer, szakembereknek szóló információt, dokumentumokat tartalmaz.

Forrás: IndexKapcsolódó cikkek

2022. december 9.

Niveus: Továbbra is döbbenetes a magyar áfafegyelem

December 8-án hozta nyilvánosságra az Európai Bizottság az áfarésről* szóló legújabb jelentését, ami 2020-ig dolgozza fel az adatokat. Figyelemreméltó, hogy míg a tavalyi jelentésben a 2020-as becslés még 6,1%-os áfarést prognosztizált Magyarország esetén, a végső érték még ennél is egy nagyságrenddel jobb, 5,1% lett. Ezzel az EU tagállamok közül Magyarország érte el a legjobb eredményt az áfacsalással szembeni küzdelemben – derül ki a Niveus Consulting Group elemzéséből.

2022. december 9.

Brutálisan megemelték a telekadót Pilisjászfalun

A válság miatt Pilisjászfalu is a telek- és építményadó emelésére kényszerült a napokban; főként a telekadó emelése érinti súlyosan a falu lakosságának egy részét, esetükben sokszorosára, több százezer forintra ugorhat az éves kifizetendő összeg – adta hírül a Telex.